Ultima oră

Mini Ştiri: Copil de 7 ani lovit de maşină

Ziarul de Vrancea
3 apr 2012 947 vizualizări
Un copil de 7 ani din Focşani a fost victima unui accident rutier.Poliţiştii au stabilit în urma verificărilor că Victor G., 35 ani, din Odobeşti, în timp ce conducea o Dacia a acroşat un minor

Copilul a fost lăsat nesupravegheat şi a fugit în stradă. Băieţelul a fost rănit uşor. (D. C.)

Importăm hoţi de la Tecuci

Patru tineri cu vîrste cuprinse între 18 şi 23 de ani, toţi din Tecuci, au fost trimişi în judecată pentru că au furat bunuri de la mai multe societăţi comerciale din Vrancea. Ionel Savu, Dorinel Ţăranu, Victor Balica şi Neluţu Agachi sînt acuzaţi de procurori că au furat în perioada ianuarie-martie truse de scule, ţigări şi băuturi precum şi alimente de la mai multe societăţi comerciale, dar şi un laptop şi patru telefoane mobile. Prejudiciul depăşeşte 11.000 lei, din care s-a recuperat o parte. Ultimii trei autori au fost trimişi în judecată în stare de arest şi şi-au recunoscut faptele. (G. S.)

Şoferi penali pe şoselele din judeţ

În Vidra, poliţiştii rutieri l-au depistat pe Adrian P., 23 ani, din localitate, cu o alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. La Adjud, Ionuţ-Alexandru B., 21 ani, a fost oprit în trafic şi găsit cu o alcoolemie de 0,66 mg/l. La verificări, s-a mai stabilit că tînărul nu avea permis. La Vidra, Florin-Alin, S., 18 ani, a chefuit la un bar, după care s-a urcat la volan. El va răspunde penal după ce a fost prins cu o alcoolemie de 0,89. (D. C.)

Pompieri contra arderile de vegetaţie uscată 

Pompierii militari au fost solicitaţi luni să intervină pentru localizarea şi lichidarea a cinci incendii de vegetaţie uscată. S-a intervenit în Focşani unde a ars vegetaţia pe o suprafaţă de 9.000 mp, în Dumbrăveni unde a ars 6.000 mp, dar şi în comuna Fitioneşti unde a ars şi aproximativ 150 mp litieră. S-a mai intervenit în satul Burca, comuna Vidra. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.