Ultima oră

Mini-Ştiri: Străoane: Bărbat mort în casă

Ziarul de Vrancea
16 feb 2012 1108 vizualizări
Poliţiştii vrînceni cercetează împrejurările în care a murit un bărbat de 53 de ani din comuna Străoane.

Gheorghe Tănăsescu a fost găsit decedat de rude, ieri dimineaţă. Din primele verificări efectuate s-a stabilit că el suferea de epilepsie. De asemenea, bărbatul acuza o stare depresivă după ce soţia sa a decedat în urmă cu ceva timp. Anchetatorii nu exclud şi o posibilă agravare a afecţiunii din cauza frigului, dar acest lucru se va stabili doar după efectuarea necropsiei. Cu toate acestea, locuinţa bărbatului era încălzită în momentul în care au ajuns poliţiştii la faţa locului. (D. C.)

Soveja: Tangă după gratii

Viorel Tangă, un tînăr de 28 de ani din comuna Soveja, a ajuns în Penitenciarul Mîndreşti după ce a comis un furt. Acesta este căutat de poliţişti după ce Judecătoria Panciu a emis un mandat de executare a pedepsei pe numele său pentru săvîşrirea infracţiunii de furt calificat. Acesta a spart o sediul unei firme şi a sustras mai multe bunuri. (D. C.)

Audi fără numere pe străzile din Focşani

Un şofer din Focşani s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de poliţişti la volanul unui Audi care avea probleme cu documentele de înmatriculare. Aurel Florin Dragomir este acuzat că a mers cu maşina deşi avea autorizaţia provizorie expirată din 11 februarie. Pentru cele şase zile de depăşire a termenului legal, tînărul va fi cercetat penal. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.