Ultima oră

Trafic dat peste cap în Focşani

Ziarul de Vrancea
16 feb 2012 3439 vizualizări
Programul de lucru al maşinilor de încărcat zăpada, care au blocat artere întregi, a dat peste cap şi transportul în comun, ieri aşteptîndu-se autobuzele de oraş şi cîte o oră

Traficul rutier în municipiul Focşani a fost îngreunat ieri şi a provocat neplăceri şoferilor nevoiţi să treacă prin tranşeele de zăpadă. Poliţiştii de la Circulaţie au ieşit în stradă şi au încearcat să fluidizeze circulaţia pe principalele străzi şi bulevarde. „S-a mers bară la bară. Au fost trimişi în intersecţiile de la Mopaf, de la Ceasul Rău şi de la Lacto-vegetarian agenţi care să fluidizeze traficul pe relaţia Sud-Centru. S-au sincronizat între ei şi au dat treptat drumul la maşini. Au fost probleme şi pe strada Anghel Saligny, acolo unde există traficul greu. Din cauza munţilor de zăpezi nu încăpeau două Tiruri din sens opus”, ne-a spus comisarul Cătălin Steăgrescu, şeful Poliţiei Rutiere Focşani. Vremea nefavorabilă din ultima vreme a avut şi părţile sale bune.

Datorită numărului mic de maşini aflate în trafic, numărul tamponărilor şi a accidentelor a scăzut foarte mult, fapt care nu poate decît să-i bucure pe cei de la Poliţia Rutieră. În schimb, călătorii care obişnuiau să meargă cu transportul public au avut de aşteptat ieri pînă la trei sferturi de oră venirea midibuzelor. Faptul că în tot oraşul se lucra din greu la ridicarea zăpezii, în unele locuri haotic, a făcut ca numeroase curse să fie întîrziate. Totodată, staţiile de autobuz şi de taxi, care nu au fost curăţate de stratul de gheaţă, au provocat nemulţumirea pietonilor, dar şi blocaje pe bulevarde pentru că oamenii ieşeau în stradă în aşteptarea mijloacelor de transport. Utilajele Primăriei Focşani au lucrat prin cartiere de dimineaţă, unde, la fel, este o mare de zăpadă şi maşini blocate între mormane de omăt. (I. CREŢU, D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.