Ultima oră

Maria Murgoci a devenit bunică

Ziarul de Vrancea
22 ian 2012 4034 vizualizări
Cîntăreaţa Maria Murgoci, directoarea Ansamblului Folcloric “Ţara Vrancei”, a devenit bunică la sfîrşitul săptămînii trecute. Fiica sa Elena Murgoci Bălăucă, care este căsătorită de anul trecut cu un dansator din cadrul ansamblului folcloric, a adus pe lume o mică minune de 3 kilograme care va fi botezată Maria, în onoarea proaspetei bunici.

Fericita bunică îşi doreşte ca micuţa să devină o artistă desăvîrşită peste ani, mai ales că are de unde să moştenească talentul pentru artă. Atît mama cît şi puiul de om se simt bine şi aşteaptă cu nerăbdare să fie luate acasă de la maternitate. Cum Elena a împărtăşit cu prietenii de pe Facebook toate experienţele legate de sarcină, felicitările au început să curgă pe reţeaua de socializare, unde proaspeţii părinţi sînt foarte activi.  Aşadar, bun venit pe această lume, Maria Murgoci Bălăucă , să fii sănătoasă şi să creşti frumos lîngă cei ce te iubesc! (Z. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Robert Olaru, acum 4496 zile, 18 ore, 41 minute, 44 secunde
Felicitari dna Murgoci!! sa va traiasca nepotica, sa va ajute Dumnezeu sa o cresteti sanatoasa si sa ajunga o adevarata artista!! deoarece are cu-i semana!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.