Ultima oră

Mini Ştiri:Prins şi dus la puşcărie

Ziarul de Vrancea
11 ian 2012 1109 vizualizări
Poliţiştii din comuna Nereju l-au identificat pe Radu B., 52 ani, din localitate, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru furt calificat. Bărbatul a comis fapta în comună anul trecut şi are de executat doi ani de detenţie

Acesta a fost dus în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Focşani în vederea executării pedepsei. (A. I.)

Hoţul beţiv a fost prins

Poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi că o persoană necunoscută ar fi pătruns prin efracţie într-un imobil din strada Frăţiei. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi în apropierea locuinţei Simonei A. l-au identificat pe Eugen N., 42 ani, din comuna Vînători, care avea asupra sa mai multe bunuri evaluate la suma de 3.000 lei. Persoana vătămată şi-a recunoscut bunurile sustrase. Poliţiştii l-au internat pe hoţ la Spital, deoarece era beat “mangă”. (A. I.)

Incendii de la coşurile de fum

Două familii le-au solicitat ajutorul pompierilor după ce, din cauza coşurilor de fum deteriorate, le-au luat foc casele. Pompierii au mers în satul Ireşti, comuna Vidra, unde a ars acoperişul unei locuinţe pe o suprafaţă de circa 10 mp şi în Broşteni unde a ars acoperişul casei pe o suprafaţă de aproape 5 mp. Avînd în vedere că în perioada sezonului rece mijloacele de încălzire sînt intens exploatate, pompierii le reamintesc cetăţenilor că prin respectarea normelor specifice de apărare împotriva incendiilor pot preveni apariţia unor evenimente neplăcute în gospodăriile lor. Se recomandă curăţarea periodică a coşurilor de evacuare a fumului şi înlăturarea eventualelor fisuri. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.