Ultima oră

Şeful Poliţiei Vrancea confirmă: Comisarul Candea era băut în momentul accidentului!

Ziarul de Vrancea
19 dec 2011 1677 vizualizări
Şeful Poliţiei vrîncene, comisarul şef Ionel Popescu, a confirmat astăzi, la solicitarea Ziarului de Vrancea, că ofiţerul Cătălin Candea de la Serviciul Poliţiei Rutiere era băut în momentul accidentului produs în luna noiembrie pe strada Horia Cloşca şi Crişan din municipiul Focşani.

Ofiţerul avea o alcoolemie penală, Serviciul Medico-Legal comunicînd valorile celor două probe – 0, 90 şi 1,10 mg/l în aerul expirat. „Serviciul de Medicină Legală Vrancea ne-a comunicat că alcoolemia domnului Candea este peste limita de 0, 80 mg/l. Cele două probe au avut valori de 1, 10 şi 0,9 la mie. Cercetările sînt efectuate în continuare de Parchetul de pe lîngă Curtea de Apel Galaţi. Pînă în acest moment nu am primit nici o informare de la Galaţi că ar fi început urmărirea penală împotriva ofiţerului”, ne-a spus Ionel Popescu. Reamintim că la sfîrşitul lunii noiembrie, Cătălin Candea, aflat la volanul unui VW a fost izbit de o maşină Dacia care nu a acordat prioritate. În urma impactului, poliţistul a intrat cu maşina într-o casă de pe strada Horia Cloşca şi Crişan. Din fericire nimeni nu a fost rănit. Vom reveni cu amănunte.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
relur, acum 4521 zile, 6 ore, 29 minute, 5 secunde
O picatura intr-un ocean !
Surubarescu, acum 4521 zile, 7 ore, 58 minute, 36 secunde
Mai sunt cateva lucruri pe care domnul POpescu nu le spune: ca a incercat sa o mituiasca pe femeia vinovata sa nu spuna ca e baut! Si altele
Marian, acum 4521 zile, 8 ore, 15 secunde
D-aia n-are ursul coada!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.