Ultima oră

Mită la Protecţia Consumatorilor Vrancea. Intră să vezi cine este acuzat!

Ziarul de Vrancea
15 dec 2011 2375 vizualizări
Un inspector de la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Vrancea a fost reţinut astăzi de procurorii vrînceni, fiind suspectat că a luat mită în bani şi produse alimentare de la un agent economic la care a fost în control.

Potrivit primelor informatii, se pare că este vorba despre un magazin din mediul rural, de unde comisarul ar fi pretins cîteva kilograme de carne, vin, ferestre de tip termopan dar şi bani. La această oră, inspectorul Costel Voinea este audiat la sediul Parchetului Judeţean, unde au fost aduşi şi cîţiva martori. Acţiunea procurorilor a fost declanşată de un denunţ făcut de patron, în condiţiile în care unii dintre cei de la Protecţia Consumatorilor şi-au făcut o obişnuinţă din a cere diferite favoruri de la cei surprinşi cu nereguli în prăvălii. Vom reveni cu amănunte.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
Tronaru, acum 4523 zile, 19 ore, 35 minute, 2 secunde
este o practica curenta a controlorilor de la asa zisa protectie a consumatorilor, toata ziua umbla din magazin in magazin numai dupa spaga, cand porbagajul e plin se retrag acasa sa-l golesca, citeste integral
AMANTU, acum 4523 zile, 19 ore, 45 minute, 17 secunde
Cu asa o sefa ce pretentii au cei de la Parchet? Da-ti demisia madam Bizna, nu iti este rusine sa mergi in control la agentii economici stiind cum a=i ajuns sefa la OPC? Esti corupta, ingamfata, slab citeste integral
VAM, acum 4523 zile, 19 ore, 50 minute, 29 secunde
Safie chemata la audieri ingamfata BIZNA, ca ea-i pune sa ceara mita, sa faca venituri la partid atat cu chitanta cat si fara..... Jos cu cea mai slab pregatita persoana care afost vreodata la OPC.
me, acum 4523 zile, 20 ore, 27 minute, 19 secunde
oare si de aceasta data il va tine in brate partidul.PNL.astefel acest "inspector" a capatat ceea ce merita
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.