Ultima oră

Mini Ştiri: Bătăuşe trimise în judecată

Ziarul de Vrancea
13 dec 2011 2171 vizualizări
Patru femei, de loc din Odobeşti, sînt acuzate de lovire şi alte violenţe şi de distrugere. Conform procurorilor Parchetului de pe lîngă Judecătoria Focşani, Ileana Ciobotaru, de 55 de ani, Elena Ciobotaru, de 21 de ani, Maricica Miteluţ, de 33 de ani, şi Tincuţa Pîrvu, de 32 de ani, au fost “miezul” unui scandal petrecut în plină stradă pe 27 aprilie.

Cele patru inculpate au lovit un om cu pietre şi, în cadrul aceluiaşi incident, au distrus caroseria unui autoturism aparţinînd familiei Curnic. Conflictul a pornit de la un copil care a fost împins şi căzut de pe bicicletă. Familia Curnic îi atrăsese atenţia respectivului iar femeile au sărit în apărarea băiatului. Conflictul a degenerat iar cele patru inculpate au început să arunce cu pietre în oponenţii lor. Acestea au lovit atît maşina cît şi una dintre persoane. Judecata lor va începe finalul lunii ianuarie. (G. SAVA)

Vînători: Hoţ care a vrut să fugă pe geam

Un bărbat de 42 ani din comuna Vînători a spart o locuinţă din satul Jorăşti şi, cînd a fost prins de proprietară, a încercat să fugă pe geam. Luni seara lucrătorii Secţiei 1 Poliţie Rurală Focşani au fost sesizaţi de Lenuţa M., că l-a surprins pe Eugen N. în timp ce îi fura hainele şi electronice din casă. Bărbatul a încercat să fugă pe geam şi s-a rănit, fiind dus la Spital. Bunurile sustrase de aproximativ 2.000 de lei au fost recuperate de poliţişti şi înapoiate femeii. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru furt. (R. M.)

Tănăsoaia: Şi-a abandonat maşina după ce a lovit-o

Doi bărbaţi au ajuns în atenţia poliţiştilor din Tănăsoaia după ce s-au urcat la volan deşi nu aveau permis, au lovit maşina şi au abandonat-o în şanţ. Aceasta după ce oamenii legii au identificat luni în satul Costişa o Mazda, proprietatea lui Mihai S., care se afla într-un şanţ. În urma verificărilor, poliţiştii au aflat că maşina a fost abandonată de pe 6 decembrie cînd Mihai S. şi Alexandru G., care nu deţin permis, au buşit-o. (R. M.)

Urecheşti: Casă în construcţie incendiată

O femeie din comuna Urecheşti le-a cerut ajutorul pompierilor luni seara deoarece casa ei în construcţie a luat foc. În urma incendiului au ars circa 200 mp din acoperişul de lemn. În urma verificărilor s-a constatat că incendiul a fost „provocat de folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”. Cazul a fost preluat de poliţişti care urmează să stabilească cine se face vinovat de punerea focului. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.