Ultima oră

Mini-Ştiri: Spulber: S-a bătut la discotecă şi a fugit în Spania

Ziarul de Vrancea
12 dec 2011 1811 vizualizări
Sorin Ionuţ Gherghe, 20 ani, din comuna Spulber, s-a ales cu dosar penal pentru că a provocat scandal şi a lovit un alt tînăr, într-o discotecă din Jariştea.

Victima a avut nevoie de 5-6 zile de îngrijiri medicale, iar în cursul cercetării penale s-a şi constituit parte civilă cu suma de 1.000 lei, potrivit Parchetului. Tînărul de la care a plecat scandalul a fugit în Spania. (G. S.)

Conducea un Nissan radiat

Un bărbat de 45 ani, din municipiul Bîrlad, judeţul Vaslui, s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volanul unui Nissan radiat de un an. Gabriel N. a ajuns în atenţia poliţiştilor în timp ce se deplasa pe bulevardul Bucureşti. Şi Ion M., de 41 ani, din Cîmpuri s-a ales cu dosar penal pentru că s-a urcat la volanul unei Dacii deşi era băut. Şoferul a rămas fără permis. (R. M.)

La vînzare de parfumuri contrafăcute

Cristian V., 18 ani, din Bucureşti a intrat în atenţia jandarmilor pentru că vindea în tîrgul Dumbrăveni şapte parfumuri contrafăcute. Jandarmii i-au confiscat bunurile şi au întocmit dosar penal după ce tînărul nu a putut prezenta documentele de provenienţă ale cosmeticalelor. (R. M.)

Radu Vasile a fost prins la furat ştiuleţi

Doi recidivişti, unul de 24 de ani din Focşani şi altul de 42 de ani din Slobozia Bradului s-au întîlnit la momentul potrivit, respectiv pe cînd unul dintre ei îşi propusese să se ducă pe un cîmp la furat de porumb. Fapta a avut loc pe 11 septembrie, cînd Enache Mohîrţă şi Radu Vasile, au decis să culeagă împreună ştiuleţii de pe un teren care nu aparţinea nici unuia dintre ei. Au reuşit să strîngă circa 225 de kilograme de porumb pe care ulterior le-au dat înapoi proprietarului, după ce acesta a făcut plîngere la poliţie iar hoţii au fost identificaţi. Tot pentru furt calificat au fost trimişi în judecată şi doi tineri din comuna Broşteni care abia au trecut de vîrsta majoratului. Ionuţ Alanei şi Alexandru Crîngaş, ambii de 18 ani, au sustras mai multe bunuri electrice şi electronice, din locuinţa unui consătean. Faptele au avut loc pe 17 iulie, cînd cei doi şi-au însuşit un laptop, un modem, un set de căşti şi mai multe cabluri. Bunurile, în valoare de aproape 1.800 lei, au fost recuperate şi înapoiate proprietarului. Chiar dacă prejudiciul a fost recuperat integral în ambele cazuri, autorii sînt în continuare judecaţi pentru latura penală a faptelor. (Gabriel SAVA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.