Ultima oră

COLOANA de stiri nationale:Doliu la "Şcoala Vedetelor"

Ziarul de Vrancea
12 dec 2011 1936 vizualizări
După moartea fulgerătoare a Mădălinei Manole, o nouă dramă zguduie muzica românească. Interpreta Mălina Olinescu s-a sinucis în noapte dintre duminică şi luni, la doar 37 de ani

"E cîntăreaţa Mălina, nu o ştiţi? E fata Doinei Spataru", a întîmpinat un vecin echipajul SMURD, care a încercat o jumătate de oră să o resusciteze. "A ameninţat de multe ori că îşi va lua viaţa. Acum a făcut-o. De doi ani ameninţă că o face. În relaţia cu iubitul ei nu a fost înţeleasă pe deplin", a declarat Călin Geambaşu, un apropiat al artistei.
Mălina Olinescu s-a născut pe 29 ianuarie 1974, la Bucureşti, şi a absolvit liceul de filologie Iulia Haşdeu. Provenind dintr-o famile de artişti (mama, cîntăreaţă consacrată, iar tatăl actor), Mălina a început să cînte de la vîrsta de 5 ani, participînd apoi la numeroase festivaluri împreună cu corul şcolii gimnaziale. În anul 1996, Mălina Olinescu a făcut parte dintr-o echipă de cîntăreţi talentaţi numită "Şcoala Vedetelor", într-un show de televiziune foarte apreciat şi urmărit, împreună cu care solista a realizat şi numeroase concerte în întreaga ţară. Această perioadă a însemnat pentru Mălina rampa de lansare în lumea muzicală şi şansa ei de a cîştiga un public din toate categoriile de vîrstă. În urmă cu 30 de ani, tatăl ei a ales să-şi pună capăt zileler în acelaşi mod. Boris Olinescu era unul dintre cei mai apreciaţi şi cunoscuţi tineri actori ai anilor '60. El s-a sinucis în 1981 aruncîndu-se de la etajul 10 al blocului în care locuia, scrie cancan.ro

România şi Bugaria vor avea un singur spaţiu aerian

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Alexandru Nazare, şi ministrul bulgar al Transporturilor Ivailo Moskovski au semnat la Bruxelles un acord prin care România şi Bulgaria vor avea un singur spaţiu în cadrul unui proiect al UE. "Estimăm că utilizatorii spaţiului aerian vor beneficia de o reducere totală a distanţei de zbor cu aproximativ 1 milion mile/an, reducere care se reflectă în emisii CO2 considerabil reduse, precum şi într-o reducere de combustibil ars de aproximativ 5 milioane euro/an. Aşadar, vom avea rute de zbor mai scurte, iar, în final, pasagerii vor experimenta un timp redus de călătorie. Ne aşteptăm de la operatorii aerieni ca din momentul instituirii FAB-ului reducerile de costuri care se vor face să se reflecte şi în costul biletelor", a declarat ieri secretarul de stat Alexandru Nazare.

 În octombrie, s-a murit "bine"

Institutul Naţional de Statistică (INS) informează că în luna octombrie s-au născut 16.467 copii, cu 1.564 mai puţini decît în luna septembrie, înregistrîndu-se totodată peste zece mii de căsătorii, în scădere cu 4.515 căsătorii comparativ cu luna precedentă. De asemenea, numărul persoanelor care au decedat în luna octombrie a fost de 20.722 (11,4 decedaţi la 1.000 locuitori) cu 3.049 decedaţi mai mulţi decît în luna septembrie. Sporul natural a fost negativ în luna octombrie, de 4.255 persoane (decedaţii avînd un excedent faţă de născuţii-vii) şi pozitiv în luna septembrie cînd a fost de 358 persoane (născuţii-vii avînd un excedent faţă de decedaţi).




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.