Ultima oră

Acuzaţii de şpagă la derby-ul FC Panciu - CSM Focşani

Ziarul de Vrancea
23 nov 2011 1586 vizualizări
Tehnicianul Mirel Arghir acuză echipa gazdă că a încercat să mituiască brigada de arbitrii cu 11 milioane de lei vechi

Echipa de fotbal FC Panciu este acuzată că a încercat să mituiască arbitrii partidei cu CSM Focşani, disputată vineri. Centralul Mirel Arghir a trimis o scrisoare la Comisia Centrală a Arbitrilor prin care a informat că echipa gazdă a încercat să ofere bani în plus faţă de baremul legal. "Înaintea meciului, cei de la Panciu mi-au spus că or să-mi dea cu 4 milioane în plus faţă de baremul de 6 milioane de lei, iar asistenţilor cu 3,5 milioane peste cele 4 milioane de lei oficiale. Le-am replicat că nu accept şi l-am informat pe şeful CCA printr-un sms. La final, au dorit să ne dea sumele suplimentate, dar am refuzat să luăm alţi bani în afara baremului", a scris Mirel Arghir în scrisoarea adresată Comisiei. Preşedintele celor de la FC Panciu crede că totul este o răzbunare a centralului din Galaţi. “Se răzbună pentru că a fost dat afară de la masă! Nu este nimic adevărat, iar noi nu sîntem de acord cu astfel de practici. Nu li s-a propus nici un ban în plus, dacă era ceva adevărat trebuia să anunţe observatorul meciului, pe loc, nu să facă o scrisoare ulterior”, ne-a spus Mihai Popescu, preşedintele celor de la FC Panciu. Ion Crăciunescu, preşedintele CCA, a anunţat că a înaintat spre judecare cazul Federaţiei Romane de Fotbal. Rămîne de văzut care va fi finalitatea cazului în condiţiile scandalurilor de corupţie din fotbalul mare. Vom reveni cu amănunte.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
focsaneanul, acum 4546 zile, 3 ore, 46 minute, 31 secunde
Dl Craciunescu sa explice public de ce nu a vrut sa schimbe un arbitru in speta Mirel Arghir care a arbitrat meciul de liga a 3 a FC Panciu -CSM Focsani unde se pune problema spagii de mai sus ca citeste integral
anonim, acum 4546 zile, 13 ore, 30 minute, 25 secunde
ADICA A MAI AVUT CURAJUL SA SE DUCA LA MASA? ....INSEAMNA CA E CHIAR DEMENT SI DUS CU CAPUL.
anonima, acum 4546 zile, 13 ore, 40 minute, 33 secunde
dupa parerea dumneavoastra cei care ati vazut meciul puteti sa spuneti ca Arghir Mirel se poate numi om dupa cite greseli a facut la Panciu? sa zica mersi ca a plecat nebatut,pentru ca asta merita.
anonim, acum 4546 zile, 13 ore, 51 minute, 35 secunde
nu mai umblati cu prostii.De cite ori au cistigat echipa de fotbal din Panciu mereu gasiti motive.echipa este buna si au cistigat pe merit.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.