Ultima oră

Spectacol inedit de kangoo jumps la Promenada

Sorin Tudose
13 nov 2011 4861 vizualizări
Sute de clienţi care au fost sîmbătă seara la Promenada Mall au văzut pentru prima dată în Focşani un spectacol de kangoo jumps.

 Organizatorii, împreună cu instructorul Moira Dinu, au pregătit pentru cei prezenţi un adevărat eveniment inedit în care copile de pînă în zece ani au dat o reprezentaţie de balet, după care s-a trecut la diferite stiluri de aerobic. De asemenea, mai multe adolescente au putut urca pe scenă să facă aerobic pe ghete cu arcuri, totul în mod gratuit. Moira Dinu spune că aerobicul este un lucru ce ţine de educaţie fizică şi că poţi să ai un corp frumos şi întreţinut prin intermediul acestei ocupaţii sportive. Spectatorii au rămas plăcut impresionaţi de reprezentaţie, mai ales că nu au mai avut ocazia să vadă într-un loc public cunoscutele kangoo jumps. (S. T.) 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Dr Any Drollinger, acum 4569 zile, 5 ore, 56 minute, 51 secunde
Felicitari Doamnei Mioara Dinu care a adus acest tip de fitness din Statele Unite unde a locuit si a lucrat un timp. Personal, ca medic care a lucrat si in programele de Weigh Loss din state, recomand citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.