Ultima oră

Îmbrăcăminte pe tocmeală la tîrgul de la Polivalentă

Sorin Tudose
9 nov 2011 2297 vizualizări
Un producător din Orăştie spune că unele produse se vînd mai ieftin decît anul trecut

Zeci de comercianţi din ţară au venit ieri la tîrgul de îmbrăcăminte şi încălţăminte ţinut la Sala Polivalentă din Focşani în speranţa că vor învinge criza economică şi că îi vor determina pe oameni să le cumpere produsele. Standuri la rînd cu cojoace, haine de blană, sacouri, genţi şi lenjerie intimă întîmpinau clienţii care, cel puţin la orele prînzului, erau puţini. Cei care vor să plece de la tîrg înnoiţi au nevoie de cîteva zeci de lei, bani cu care îşi pot cumpăra un portofel, o curea sau pereche de pantofi foarte ieftini. Cei care dispun de bani mai mulţi şi vor să îşi cumpere ceva de calitate sau să facă un cadou soţului/soţiei ori copiilor trebuie să aibă măcar vreo 500 de lei în portofel. De exemplu, un palton de bărbaţi poate fi achiziţionat cu 250 de lei, o pereche de pantofi de piele pentru doamne la preţ de 100 de lei, în vreme ce un cojoc de damă poate fi cumpărat cu circa 600 de lei. “Eu vînd produse la preţ de producător, deci mai ieftine. Printre altele, am la vînzare cojoace şi haine de blană. Un cojoc pentru doamne se vinde între 600 de lei şi 1.000 de lei, iar la cele de bărbaţi preţurile urcă pînă la 800 de lei. Am şi haine de blană de astrahan, de nurcă şi care se dau cu 900-1.600 de lei. Preţurile sînt cam la fel ca anul trecut, unele au mai şi scăzut şi oricum, mai şi negociem. Sînt mai mulţi factori care influenţează o reducere de preţ, dar să ştiţi că am avut reduceri chiar şi de 200-300 lei”, ne-a spus Daniel Oproiu, comerciant din Orăştie. Tîrgul este deschis pînă duminică cu începere de la ora 10.00 şi pînă la ora 20.00. Doar în ultima zi programul va fi pînă la orele 16.00. (Sorin TUDOSE)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
ion, acum 4573 zile, 4 ore, 48 minute, 14 secunde
Nu-i nici o sfaraiala nici la targul asta!Preturi mari ca in toate magazinele!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.