Ultima oră

Infopol:Prins cu numere de înmatriculare false

Ziarul de Vrancea
27 oct 2011 1059 vizualizări
Poliţiştii din Panciu l-au depistat în trafic pe A. Costel, 22 ani, din comuna Străoane, în timp conducea un BMW cu număr de îmatriculare fals.

Conform organelor de poliţie, conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Într-un alt caz, poliţiştii au dat peste un motociclist care circula fără permis. Oamenii legii din Adjud sînt cei care l-au depistat pe Toni-Iulian S., 27 ani, din comuna Pufeşti, care conducea o Yamaha fără a avea permis. Poliţiştii le-au întocmit dosare penale celor doi tineri.(A. I.)

Poliţia lucrează la bulevard

Poliţia Rutieră Focşani a decis să amîne deschiderea bulevardului Unirii pe sectorul dintre Big şi Restaurnatul “Central”. Decizia a fost luată de comun acord cu reprezentanţii Primăriei. “Au fost trasate unele marcaje, dar lipsesc încă mai multe indicatoare rutiere. În aceste condiţii nu putem deschide bulevardul. Vom încerca să montăm aceste panouri cît mai repede şi cel mai probabil, porţiunea respectivă va fi deschisă săptămîna viitoare”, ne-a spus comisarul Cătălin Stegărescu, şeful Poliţei Rutiere Focşani. (D. C.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.