Ultima oră

Doliu la Direcţia Agricolă şi la Ambulanţă!

Ziarul de Vrancea
27 oct 2011 1875 vizualizări
Fostul director de la Direcţia Agricolă, Dumitru Cliza a fost înmormîntat în prezenţa a peste 300 de persoane u ambulanţierul mort duminică a fost înmormîntat în sunet de sirene

Zi tristă, ieri, cînd doi foşti angajaţi ai unor instituţii din Focşani au fost conduşi pe ultimul drum. Dumitru Cliza, fostul director de la Direcţia Agricolă şi Ion Pîslaru, de la SAJ Vrancea, au părăsit pentru totodeauna această lume. Dumitru Cliza, a fost înmormîntat ieri după-amiază, la Cimitirul Nordic. Cortegiul funerar a plecat în jurul prînzului de la biserica din comuna Cîrligele. Trei preoţi au oficiat slujba de înmormîntare la Biserica de pe bulevardul Indepentenţei. Acolo au venit şi foştii colegi ai lui Dumitru Cliza de la Direcţia Agricolă, dar şi ingineri care au lucrat de-a lungul timpului cu el. Directorul Direcţiei Agricole, Costică Neaţă, a fost prezent la înmormîntare şi a depus o coroană din partea instituţiei. Fostul director al Direcţiei Agricole a murit în noaptea de luni spre marţi, încercînd să-şi ajute un prieten să-şi scoată maşina din şanţ. Din motive deocamdată necunoscute, Cliza a fost strivit de maşină şi a murit înainte de venirea medicilor la faţa locului. Şi Ion Pîslaru, ambulanţierul care a decedat duminică dimineaţa după o suferinţă cumplită, a fost condus ieri pe ultimul drum. La ceremonia de înmormîntare din comuna Milcovul au participat, pe lîngă familie, şi aproape 20 de angajaţi de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ). Îmbrăcaţi în ţinuţele de serviciu care poartă însemnele Ambulanţei, foştii colegi i-au adus un ultim omagiu. Şi sirenele au plîns pentru cel ce a fost Ion Pîslaru. Sirenele a trei ambulanţe, inclusiv cea pe care bărbatul a muncit, au răsunat în semn de durere la biserică şi la cimitirul din localitate, unde acesta îşi va dormi somnul de veci. “A fost unul dintre ambulanţierii de bază de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. Indiferent cît de obosit era răspundea solicitărilor prompt”, a spus dr. Mircea Stoenoiu, managerul SAJ. De altfel, timp de cîteva zile în faţa sediului central al Ambulanţei din Focşani au fost aprinse lumînări în memoria fostului ambulanţier. (R. MANOLACHE, D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.