Ultima oră

Mini-Ştiri: iCălimăneşti: Lovit de tren

Ziarul de Vrancea
24 oct 2011 807 vizualizări
Poliţiştii de la Transporturi Feroviare cercetează împrejurările în care un tînăr a fost lovit de tren duminică. Incidentul a avut loc în halta Călimăneşti, cînd tînărul de 20 de ani, din Vaslui, a coborît dintr-un personal, dar nu a observat că pe linia a doua vine un alt tren rapid.

Victima s-a ales cu răni grave şi este la Spitalul Judeţean. (D. C.)

 


Sihlea: A furat din două case

  


Vasile Mihai, 20 ani, din Sihlea, s-a ales cu dosar penal pentru violare de domiciliu şi furt calificat. Conform procurorilor, pe 17 şi pe 19 iulie, bărbatul a intrat fără drept în două locuinţe de unde a sustras un ceas, un pachet de ţigări şi un telefon mobil. Pentru o cameră digitală Samsung proprietarul s-a constituit parte civilă cu suma de 800 lei. (G. S.)

 


La judecată pentru neplata pensiei alimentare


Gelu Darie, 25 ani, din Răstoaca, a fost trimis în judecată pentru neplata pensiei alimentare cuvenită minorului rămas în întreţinerea mamei. Conform rechizitoriului, bărbatul avea de plată cîte 150 lei lunar însă nu a mai plătit din decembrie 2009. Acesta a promis că se va achita de obligaţii. (G. S.)

Gologanu: „Trezit” cu Poliţia


Florin Toma, 36 ani, din Sihlea, va da explicaţii judecătorilor după ce a fost trimis în judecată pentru refuzul de a i se recolta probe biologice. El a fost oprit, aşa cum au declarat poliţiştii, pe 5 iulie, în Gologanu, cînd se afla la volanul unui Ford Tranzit. Inculpatul susţine că a consumat băuturi alcoolice, apoi s-a culcat în maşină şi că ar fi fi fost trezit de poliţiştii care l-au pus să sufle în fiolă şi apoi să meargă pentru a da probe de sînge. A refuzat considerînd că solicitarea este un abuz. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.