Ultima oră

1.200 de burse sociale pentru masterandele din zona Nord-Est

Gabriela Draghici
10 oct 2011 701 vizualizări
Studentele înscrise la studii universitare de masterat la universităţile de stat sau private din judeţele Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui îşi pot cîştiga una din cele 1.200 de burse sociale oferite de Universitatea „Al. I. Cuza” Iaşi.

Bursele sociale se acordă studentelor masterande a căror familie nu realizează pe ultimele trei luni un venit lunar net mediu pe membru de familie mai mare de 1.000 de lei, studentelor masterande orfane de ambii părinţi, celor care provin din casele de copii sau plasamant familia, care nu realizează venituri, dar şi studentelor masterande bolnave, care se află în evidenţa unităţilor medicale. Bursele vor fi acordate în anii universitari 2011-2012 şi 2012-2013 studentelor înmatriculate la studii universitare de masterat acreditate, în anul I sau II, la zi, care sînt integraliste şi nu beneficiază de bursă socială sau de alte tipuri de bursă. Data limită pentru depunerea dosarelor este 31 octombrie. Informaţii complete despre actele necesare pentru obţinerea unei burse sociale, precum şi alte detalii despre normele de evaluare se găsesc pe site-ul www.rsf.uaic.ro. (G. D.) 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.