Ultima oră

Mini-Ştiri: Week-end de foc

Ziarul de Vrancea
12 sep 2011 1170 vizualizări
Duminică seara, pompierii au fost sesizaţi că la marginea pădurii din Suraia a izbucnit un foc care a afectat circa patru ha stejar

Pompierii au constatat că incendiul „a fost provocat de foc deschis în spaţii deschise”. Pompierii au mai mers şi în satul Pietreanu de Poiana Cristei, unde a ars o casă de locuit. Incendiul a fost provocat de un coş de fum deteriorat, iar în foc au ars mai multe bunuri din casă dar şi un căţel uitat în lanţ. Pompierii au fost chemaţi în weekend să stingă mai multe arderi necontrolate, în comuna Cîmpineanca, în Moviliţa şi în satul Boţîrlău, comuna Vulturu, unde au luat foc suprafeţe de vegetaţie. Un alt foc a izbucnit în Dumbrăveni. (R. M.)

Accidente cu bicicleta şi căruţa

Un bărbat din comuna Năneşti a fost rănit uşor în urma unui accident produs pe DN 23, la Călieni. Duminică, Radu C., 47 ani, în timp ce era pe bicicletă, s-a dezechilibrat şi a căzut pe şosea, rănindu-se uşor. Un alt accident s-a produs în Străoane. Nicuşor I., 57 ani, a intrat cu căruţa pe contrasens şi s-a izbit de un autoturism care circula regulamentar. Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs pe fondul neatenţiei căruţaşului, care era băut. În urma accidentului, Cristi Neculai B., 35 ani, aflat în căruţă, a fost rănit uşor. (D. C.)

Focşani: Lovitură de 675 milioane lei vechi

Un agent de vînzări de la o firmă de termopane cu sediul în Bucureşti a ajuns inculpat într-un dosar penal pentru delapidare. Ovidiu Gabriel Vişan, 30 ani, din Focşani s-a “căpătuit” cu 67.525 lei după ce şi-a însuşit, conform procurorilor, această sumă, ca urmare a unor tranzacţii derulate la mai mulţi agenţi economici şi persoane fizice. Lipsa din gestiune a fost constatată în decembrie 2010 iar bărbatul s-a sustras cercetărilor, fiind se pare plecat din ţară. Reprezentanţii firmei s-au constituit parte civilă cu paguba. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.