Ultima oră

A făcut baie la găini ca să nu mai moară

Sorin Tudose
11 sep 2011 2929 vizualizări
Un focşănean a reclamat la Protecţia Consumatorilor faptul că în urma unor substanţe luate de o farmacie veterinară pentru a scăpa de păduchi păsările din coteţ, acestea au murit pe capete.

Cetăţeanul spune că după ce i-au murit vreo şase păsări a bănuit ca decesul poate să fie provocat de medicamentul luat de la farmacie, aşa că, fără să stea prea mult pe gînduri, a luat furtunul cu apă şi a început să spele înaripatele. Văzînd că dusul făcut orătăniilor a dat roade bărbatul s-a dus la autorităţile cu competenţe în domeniu pentru a le spune ce a păţit. Culmea este că omul nu are nici un fel de pretenţie, decît să fie inspectorii informaţi. “În primul rînd petentul nu a avut nici un bon care să ateste că a luat produsul respectiv de unde zicea că l-a cumpărat. Pe lîngă asta, bărbatul dăduse păsările cu praf anti-purici destinat cîinilor şi pisicilor, deşi în mod firesc ar fi trebuit să le dea cu vreo soluţie împotriva păduchilor”, a declarat Mirela Bîznă, comisar şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor. Reprezentanţii instituţiei recomandă oamenilor ca atunci cînd cumpără produse sau servicii să consulte părerea unui specialist şi să nu se ia după gura lumii, cum probabil s-a întîmplat în cazul de faţă. (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.