Ultima oră

Suspect de omor retinut de politisti

Ziarul de Vrancea
27 aug 2011 554 vizualizări
Un batrin de 80 de ani din municipiul Focsani a fost gasit decedat in locuinta, de decesul acestuia fiind responsabil un tinar de 20 de ani, care a avut-o complice pe mama sa.

Tinarul a fost prins pe strada de politisti, la un control de rutina, in  cartierul Bahne. La data de 27 august a.c., ora 00:30, o patrula de siguranta publica  din  cadrul Politiei municipiului Focsani, în timp ce executa serviciul de patrulare pe raza cartierului Bahne, a observant o persoana care avea asupra sa mai multe bagaje. Politistii au procedat la oprirea acesteia si au constatat ca prezenta o stare de agitatie nefireasca si halena alcoolica. Persoana în cauza a fost legitimata ca fiind Florentin B. de 20 de ani, din localitate. În urma verificarilor efectuate politistii s-a stabilit faptul ca tinarul împreuna cu mama sa l-au vizitat în aceeasi seara pe D. Costica, de 80 de ani, din localitate, iar pe fondul unui conflict spontan avut cu acesta i-a aplicat multiple lovituri cu pumnii si picioarele. Politistii focsaneni au fost condusi de Florentin B. la locul altercatiei, unde l-au gasit pe octogenar decedat. Cadavrul omulului a fost transportat la SML Vrancea în vederea efectuarii necropsiei, insa tinarul a fost retinut si este cercetat  sub aspectul savirsirii infractiunii de omor. Mobilul faptei urmeaza sa fie aflat in cursul anchetei demarate de politisti si procurori.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.