Ultima oră

Turul Vrancei: Se cauta executori bancari si consilieri juridici

Ziarul de Vrancea
24 aug 2011 1539 vizualizări
Oferta locurilor de munca din Vrancea nu este nici in perioada urmatoare prea vasta. Potrivit AJOFM, la nivelul judetului sint vacante 86 de locuri de munca, din care mai bine de un sfert provin din domeniul confectiilor textile

Asadar, se cauta doi inspectori de specialitate in administratie publica, un consilier juridic, un executor bancar, un contabil si cinci agenti de securitate. De asemenea, se mai cauta cinci dulgheri, cinci fierari betonisti, trei vinzatori si un vopsitor auto. Oferta locurilor de munca din Spatiul Economic European (SEE) pare sa fi “inghetat”, la ora actuala existind aceleasi locuri libere ca si saptamina trecuta. Mai exact, Danemarca are nevoie de 40 de crescatori de animale, Germania de 101 bucatari, iar Austria de un mecanic auto. Oferta locurilor de munca e valabila pina la finele lunii august. Informatii despre toate posturile liber in judet si in SEE, cit si grille de salarizare gasiti la sediul AJOFM din Bulevardul Unirii. (S. T.)


50.000 lei pentru echipamentul de iarna al politistilor locali


Politistii locali din Focsani vor avea si pentru sezonul rece un echipament nou. Pentru tinutele de iarna, din visteria bugetului local se va scoate suma de 50.000 de lei si asta pentru ca Politia Locala se afla in subordinea Primariei Focsani. Ion Gheorghe, seful Politiei Locale, spune ca echipamentul urmeaza sa fie achizitionat. Echipamentul pentru sezonul rece trebuie sa fie format din pelerina de ploaie, scurta îmblanita, manusi din piele, pantofi de vara, bocanci, ghete din piele de culoarea neagra plus alte articole de imbracaminte. Politia Locala a luat fiinta la 1 martie 2011 printr-o hotarire a Consiliului Local Focsani. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.