Ultima oră

Turul Vrancei: Farmaciile asteapta sa le fie platite facturile din 2010

Ziarul de Vrancea
19 aug 2011 916 vizualizări
Farmaciile care onoreaza retete gratuite si compensate mai au de primit bani de la CAS Vrancea pentru medicamentele eliberate anul trecut.

Institutia din sanatate are de achitat unitatilor farmaceutice cu care se afla în relatie contractuala suma de 7,1 milioane lei, reprezentind consumul de medicamente cu si fara contributie personala aferent lunilor octombrie – noiembrie 2010. Au fost insa achitate partial, pina la momentul actual, sumele aferente consumului lunii octombrie 2010. Mihai Copaci, presedintele director general al CAS, spune ca saptamina viitoare vor fi platite facturile aferente acestor doua luni. Reprezentantii institutiei spun ca decontarea medicamentelor subventionate se efectueaza în ordine cronologica pina la 180 de zile calendaristice de la data validarii facturilor, documente care se valideaza in 30 de zile. (R. M.)

Scoala de vara conservatoare la Mangalia

La sfirsitul acestei luni, intre 26-28 august, are loc la Mangalia Scoala de vara a tinerilor conservatori la care vor participa si patru persoane de la organizatia din Vrancea. Printre cei care vor merge la instruiri politice se numara si Catalina Lupu, liderul tinerilor conservatori vrinceni. Pina sa ajunga acolo si sa afle temele de dezbateri si lectorii, tinerii conservatori spun ca sint dispusi sa sprijine tinerii vrinceni cu initiativa si talent. Dupa cum au anuntat ei, tinerii pina in 35 de ani ar putea fi promovati de la tribuna conservatoare. (I. C.)

Demagogie si minciuna, de la Nica pentru PDL

Deputatul PSD de Panciu, Ciprian Nica, il acuza pe premierul Emil Boc de demagogie. “Faptul ca România a înregistrat crestere economica este salutar, însa modul în care Boc si PDL încearca sa îsi aroge meritele este de un penibil fara margini, mai ales atunci cind premierul mentioneaza, asa cum a facut miercuri, dupa sedinta de Guvern, ca economia româneasca a avut performante mai bune decit cea a unor state precum Franta si Germania. Primul ministru al PDL uita sa spuna ca în luna iulie, România s-a situat pe a doua pozitie în Uniunea Europeana ca rata a inflatiei - cu 4,9% - dupa ce 11 luni consecutiv tara noastra a fost prima în top-ul inflationist al UE”, se arata intr-un comunicat de presa al lui Ciprian Nica, care adauga faptul ca declaratiile guvernantilor nu sint altceva decit minciuni “aruncate pe piata cu speranta de a-i linisti pe români”. (I. C.)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.