Ultima oră

Mini Stiri

Ziarul de Vrancea
19 aug 2011 1002 vizualizări
Focsani: A vrut sa sara de pe o schela de la etajul zece

 

 

Barbatul care a sarit joi seara de pe terasa de la etajul I al unui bloc situat in centrul orasului, de pe B-dul Unirii, avea probleme in familie. Totul s-a intimplat in jurul orei 21.10 cind Ionel G., din comuna Dumitresti, s-a urcat pe o schela exterioara a blocului, la nivelul zece, si a inceput sa tipe ca vrea sa sara din cauza problemelor familiale. Barbatul, care se afla sub influenta bauturilor alcoolice, a fost convins de politisti sa coboare, iar cind a ajuns pe terasa de la etajul I, a sarit  pentru ca nu avea alta alternativa de a cobori. Acesta a fost internat la sectia psihiatrie a Spitalului Judetean. Politistii spun ca pe durata cit a fost urcat pe schele, barbatul nu a avut revendicari sociale, politice sau administrative. (R. M.)

A condus o masina cu numere expirate

O femeie de 52 ani din Focsani s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost prinsa de politisti in timp ce conducea un VW cu numerele de inmatriculare provizorii expirate. Tot cu dosar penal s-a ales si Lucian S., 57 ani, din Focsani pentru ca s-a urcat la volan baut. La testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o îmbibatie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar in urma verificarilor, politistii au constatat ca avea si permisul anulat. (R. M.)

A fugit in Spania dupa ce a fost prins furind

Un tinar de 20 de ani din Virtescoiu a fost trimis in judecata de procurorii vrinceni pentru furt calificat. Conform rechizitoriului, in luna februarie 2011, Sergiu Onica a sustras din rezervorul unui autocamion 40 litri de motorina, in valoare de 210 lei. Fiind audiat, Onica a recunoscut fapta si a fugit in Spania. (G. S.)

Hot de posete

Barbatul trimis in judecata pentru comiterea infractiunii de furt nu s-a sfiit sa intre in locuintele pe care le ochise, chiar daca era miezul zilei. Stefan Olteanu, 32 ani, din Cotesti, a intrat in doua locatii de unde a plecat cu cite o poseta in care se aflau documente, bani, telefoane mobile, carduri bancare si alte valori. Numai intr-o singura geanta a gasit 400 lei. Dupa ce a fost prins, oamenii legii nu au mai recuperat mare lucru. (G. S.)
A avut pofta sa se plimbe cu masina furata

Valentin Anghelinei, de 21 de ani din Jaristea, a ajuns pe mina procurorilor care l-au trimis in judecata pentru furt calificat si conducere fara permis. Tinarul a luat cheile dintr-un birou, s-a urcat in masina si a plecat la plimbare desi nu detinea permis de conducere. Dupa ce a avariat autoturismul intr-un sant, tinarul a abandonat masina. Ulterior, dupa ce a fost chemat la audieri, a recunoscut fapta. (G. S.)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.