Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
18 aug 2011 887 vizualizări
Se incep lucrarile de apa-canal la Cimpineanca

Compania de Utilitati Publice Focsani va inaugura astazi, de la ora 11.00, santierul si inceperea oficiala a lucrarilor de la Cimpineanca, in cadrul proiectului “Reabilitarea si modernizarea sistemului de alimentare cu apa si canalizare in judetul Vrancea”. Lucrarile vor fi incepute la intersectia strazii Valea Ciresului cu strada Pietroasa, in satul Pietroasa. Proiectul de reabilitare si extindere a retelelor de alimentare cu apa si canalizare va deservi in jur de 1.600 de gospodarii din Cimpineanca, lucrarile urmind a realiza 16 km de canal si 12 km de alimentare cu apa curenta. Valoarea proiectului de la Cimpineanca este de 14 milioane de euro, lucrarile se vor derula timp de 18 luni si vor fi executate de asocierea Vega 93 Galati si Atlas Galati. Potrivit oficialilor din comuna, lucrarile se vor derula pe 24 de strazi si dupa realizarea sistemului de apa-canal se va face si asfaltarea strazilor. (I. CRETU)

Ambulanta angajeaza un asistent medical

Serviciul de Ambulanta Judetean (SAJ) Vrancea organizeaza astazi concurs pentru ocuparea temporara a unui post de asistent medical. Concursul care se desfasoara la sediul din Focsani va consta intr-o proba scrisa si una practica pentru a se testa cunostintele teoretice si practice, abilitatile si aptitudinile candidatilor. Pentru a fi declarati admisi, cei testati trebuie sa obtina minimun 7 la fiecare proba. Comisia de examen este alcatuita din reprezentanti ai SAJ, ai Directiei de Sanatate Publica Vrancea si ai Sindicatului Ambulanta filiala judeteana. (R. M.)

Suplimente cu substante suspecte cautate de DSP

Inspectorii sanitari din cadrul Directiei de Sanatate Publica (DSP) vor verifica in urmatoarea perioada daca pe piata vrinceana au ajuns doua suplimente alimentare care au in compozitie substante nedeclarate. Alerta rapida facuta de Ministerul Sanatatii arata ca cele doua produse suspecte contin sulfosildenafil si tadalafil, substante utilizate in tratarea disfunctiei erectile. Inspectorii sanitari vor cauta produsele in farmacii, drogherii, magazine de tip plafar, supermarketuri etc. Suplimentele alimentare neautorizate vor fi retrase de pe piata. (R. M.)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.