Ultima oră

Sapunaru si Trasculescu - afaceri cu statul

Ziarul de Vrancea
17 aug 2011 1235 vizualizări
Portalul Romania Curata dezvaluie lista deputatilor care au afaceri cu institutiile statului

Portalul anticoruptie “Romania Curata” i-a cautat pe parlamentarii din Romania la afacerile pe care le au cu statul firmele la care sint actionari. In prima parte a listei figureaza si doi parlamentari e Vrancea, Nini Sapunaru de la PNL si Alin Trasculescu de la PDL, despre afacerile carora a scris si Ziarul de Vrancea. Teoretic, i-am trimis in Parlament pentru a ne da legi bune si a ne reprezenta interesele. Practic, legile sufera foarte mult la capitolul reprezentarii intereselor electoratului, dar alesii sint foarte descurcareti in privinta apararii propriilor drepturi, dupa cum spun cei de la romaniacurata.ro. “Interesant cum, dupa atatea discutii despre modificarea legii care le permite parlamentarilor sa faca afaceri cu statul, nu s-a modificat nici macar un singur paragraf care sa concretizeze promisiunile din campania electorala”, mai spun cei de la “Romania Curata” Iata ce afaceri au deputatii de Vrancea, potrivit articolului:

 

Nini Sapunaru - deputat PNL de Vrancea Fost sef al Vamilor intre 1997-2000, Nini Sapunaru detine 49% din compania Europroiect SRL, ce are ca obiect de activitate proiectarea de drumuri. Compania a primit in ultimul an 20 de contracte de la primarii din judetul Vrancea: Cotesti, Cirligele, Slobozia Bradului, Vintileasca, Pufesti, Balesti, Jaristea, Sihlea, Jitia, Garoafa, dar si de la CJ Harghita, in total 680.000 lei. In plus, Europroiect SRL a semnat in 2009 un contract valabil pe 5 ani cu Societatea Nationala a Sarii, cu o valoare de  43.000 euro/an.  

Alin Silviu Trasculescu - deputat PDL de Vrancea Are sase contracte incheiate in 2010 prin firma TSDM Dollar Prod SRL cu Primariile Jaristea, Odobesti, Urechesti, Popesti, Dumbraveni, toate din judetul Vrancea si Penitenciarul Focsani, avand ca obiect neutralizare de deseuri. Perioada de derulate este de un an, iar valoarea este de 0,21 euro pe kilogramul de deseu.

 

Daca vreti sa vedeti ce afaceri au si ceilalti parlamentari din Romania, intrati pe www.romaniacurata.ro.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.