Ultima oră

Andreiasu este izolat dupa ploile de ieri

Mihaela Beșleagă
25 iul 2011 966 vizualizări
Ploile torentiale cazute ieri in judet au produs pagube pe un drum national si unul comunal, care aseara au fost inchise circulatiei rutiere.

DN 2M s-a surpat pe o portiune de 200 de metri la km 37, in comuna Andreiasu. Soferii nu au mai putut inainta dupa comuna Mera, in timp ce locuitorii din Andreiasu au ramas izolati. Probleme au aparut si in comuna Jitia, unde un drum comunal s-a surpat pe o portiune de 5 metri. "Ambele drumuri au fost inchise aseara circulatiei rutiere", ne-a spus inspectorul Bogdan Toader, de la Politia vrinceana. De altfel, meteorologii ne dau vesti proaste pentru ca ploile torentiale vor continua pina in aceasta seara. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis simbata o noua informare meteorologica pentru toata tara, care este valabila pina in aceasta seara, la ora 21.00. Fenomene vizate sint ploi torentiale, descarcari electrice, intensificari ale vintului si grindina, o parte dintre acestea manifestindu-se deja si la nivelul judetului nostru. "In intervalul mentionat instabilitatea atmosferica va cuprinde treptat toate zonele tarii. Pe arii extinse vor fi ploi torentiale, descarcari electrice si intensificari ale vintului, vor fi conditii de grindina", se arata in atentionarea ANM. Intensitatea fenomenelor va fi mai mare in sud-vestul, vestul si centrul teritoriului, anunta meteorologii, precum si in toate zonele de deal si de munte, unde cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si izolat 50 l/mp. (M. B., D. C.)


Ploi torentiale pina in aceasta seara


Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis simbata o noua informare meteorologica pentru toata tara, care este valabila pina in aceasta seara, la ora 21.00


Fenomene vizate sint ploi torentiale, descarcari electrice, intensificari ale vintului si grindina, o parte dintre acestea manifestindu-se deja si la nivelul judetului nostru. "In intervalul mentionat instabilitatea atmosferica va cuprinde treptat toate zonele tarii. Pe arii extinse vor fi ploi torentiale, descarcari electrice si intensificari ale vintului, vor fi conditii de grindina", se arata in atentionarea ANM. Intensitatea fenomenelor va fi mai mare in sud-vestul, vestul si centrul teritoriului, anunta meteorologii, precum si in toate zonele de deal si de munte, unde cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si izolat 50 l/mp. (M. B.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.