Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
19 iul 2011 465 vizualizări
Sedinte pe Comisii la CL Focsani

Responsabil de numar: Sorin Tudose




De astazi incep sedintele pe Comisii de specialitate la Consiliul Local Focsani. Alesii municipali se vor reuni pentru vot martea viitoare, pe 26 iulie. Atunci se va produce si schimbarea consilierilor PDL, Daniel Gongu cu Vasile Istudor. Pe ordinea de zi nu va figura insa nici un proiect de hotarire cu privire la ENET, viceprimarul Vasile Dobre precizind ca deocamdata nu are nici o veste privind data reinceperii furnizarii apei calde. Acesta a completat ca totul ar depinde de gradul de incasare al datoriilor de la populatie. Aceasta este a doua saptamina de dusuri reci pentru locuitorii municipiului, cei care inca mai sint racordati la sistemul centralizat de producere si furnizare a agentului termic. (I. C.)


Medic trimis in judecata pentru conducere fara permis


Procurorii Parchetului de pe linga Judecatoria Focsani au finalizat cu trimitere in judecata dosarul in care fostul medic de familie de la Chiojdeni a fost trimis este acuzat ca a condus fara permis si a refuzat recoltarea probelor biologice. Conform rechizitoriului, R. V. (n.r.- Rosioru Valentin), de 40 de ani, locuind fara forme legale in Focsani, a fost implicat pe 30 ianuarie intr-un eveniment rutier usor, moment in care a refuzat recoltarea probelor biologice pe motive medicale. Din acel moment i s-a adus la cunostinta, conform anchetatorilor, faptul ca i-a fost suspendat dreptul de a mai conduce. Cu toate acestea, medicul a mai fost identificat in trafic conducind si pe 10 februarie, motiv pentru care la prima fapta i s-a adaugat si cea de conducere pe drumurile publice a unui autoturism cu dreptul de a conduce suspendat. (G. S.)


Razvan Murgeanu semneaza un contract la Panciu


Astazi, in orasul Panciu, se semneaza contractul de finantare a proiectului "Planul Integrat de Dezvoltare Urbana (PIDU) a Orasului Panciu". La evenimentul care va avea loc de la ora 15.00 la sediul Casei de Cultura din oras va participa, alaturi de primarul Ion Petre, si secretarul de stat din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, Razvan Murgeanu, dar si presedintele PDL Vrancea, deputatul Alin Trasculescu. In valoare de peste 3,7 milioane de euro, acesta este primul proiect de acest gen (Plan Integrat de Dezvoltare Urbana) care este semnat in judetul Vrancea de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si o Unitate Administrativ Teritoriala. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.