Ultima oră

Recursul privind referendumul se judeca la Galati in octombrie

Mihaela Beșleagă
18 iul 2011 606 vizualizări
Referendumul pe care intentiona sa il organizeze Marian Oprisan in Vrancea, prin care sa ii intrebe pe vrinceni daca sint sau nu de acord cu desfiintarea judetului, mai are de asteptat

Curtea de Apel Galati a stabilit ca prim termen de judecata a recursului inaintat de Institutia Prefectului data de 11 octombrie 2011, dat fiind si faptul ca magistratii sint pina in septembrie in vacanta judecatoreasca. Dupa ce la sfirsitul lunii iunie Consiliul Judetean a decis, printr-o hotarire aprobata in plen de majoritatea alesilor judeteni, sa organizeze pe 17 iulie un referendum pentru consultarea cetatenilor judetului, in aceeasi zi Prefectura a atacat in instanta de contencios administrativ aceasta hotarire, fapt ce a dus la suspendare sa. Tribunalul Vrancea a decis ca fiind neintemeiata actiunea prefectului Ion Oprea si a dat cistig de cauza Consiliului Judetean. Prefectura a depus apoi recurs la Curtea de Apel Galati impotriva deciziei Tribunalului, declarat pe 29 iunie si inregistrat pe 15 iulie 2011. CA Galati a stabilit ca termen de judecata al recursului 11 octombrie a.c. Pina atunci, hotarirea de organizare a referendumului ramine in continuare suspendata. (M. BESLEAGA)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.