Ultima oră

Vrancea: Nu ratati ultimele inscrieri in programul Casa verde

Sorin Tudose
21 iun 2011 688 vizualizări
Sute de vrinceni vor incalzire ecologica cu subventie prin Administratia Fondului de Mediu

Asa numitul program "Casa Verde" a stirnit interesul citorva sute de vrinceni. Incepind cu 1 iunie persoanele fizice au depus dosarele de finantare nerambusabila la Agentia pentru Protectia Mediului (APM) Vrancea pentru cea de-a doua sesiune a Programului privind instalarea sistemelor de incalzire care utilizeaza energie regenerabila, inclusiv inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire. Pina ieri erau depuse nu mai putin de 362 de dosare in valoare totala de 2.174.281 lei. Proiectele depuse au fost 296 in valoare totala de 1.788.361 lei, iar proiectele depuse pe lista de asteptare sint 66 in valoare de 385.920 lei. Interesant este ca solicitarile vrincenilor au depasit plafonul destinat judetului nostru si anume 1.787.890 lei. Dosarele se mai primesc pina la 1 iulie deoarece, in cazul in care vor fi judete care nu vor absorbi intreaga suma alocata, sumele ramase vor fi redistribuite dupa 15 august catre celelalte judete. Documentatia se depune la sediul APM Vrancea, detalii suplimentare fiind disponibile pe http://www.afm.ro. (S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.