Ultima oră

Brate de munca pentru pavele

Sorin Tudose
18 iun 2011 630 vizualizări
Prima bursa lunara a locurilor de munca, organizata ieri la Focsani, a adunat circa 100 de persoane dornice sa isi gaseasca de munca

Au fost ofertate 120 de locuri de munca de catre noua agenti economici din judet, desi initial isi anutasera prezenta doar sapte. Cele mai multe locuri de munca ofertate au fost din domeniul confectiilor textile, dar s-au mai cautat si tractoristi, vinzatori sau muncitori necalificati la pavarea drumurilor. In ciuda unei prezente relativ reduse, reprezentantii Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) se declara multumiti de cum a decurs bursa. "Este prima data cind se organizeaza bursa lunara a locurilor de munca in urma deciziei luate de fostul ministru al Muncii Nelu Botis si putem spune ca a fost o prezenta multumitoare. Nu este o bursa de amploare, cum este bursa generala sau bursa pentru absolventi, dar este o bursa necesara si cred ca decizia de a organiza acest eveniment luna de luna este foarte buna", a declarat Daniela Brihoianu, purtatorul de cuvint al institutiei. Aceasta a mai precizat ca vor fi pastrate bursele traditionale, dar vor merge in paralel si cele lunare, care vor fi organizate in cea de-a treia vineri a fiecarei luni. In Vrancea, potrivit statisticilor, rata somajului este de 5,78%. (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.