Ultima oră

Domnule director ¦ de fapt sint doctor ¦ bine domnule director

Sorin Tudose
11 iun 2011 1875 vizualizări
Reprezentantul pensionarilor Nicolae Zamfir doreste ca drepturile cetatenilor in calitate de consumatori sa fie respectate real, nu doar pe hirtie

Mai multi reprezentanti ai autoritatilor locale s-au adunat ieri in cadrul unui consiliu consultativ privind protectia consumatorilor. Drepturile cetatenilor in calitate de consumatori au fost puse pe tapet, ocazie cu care au fost discutate mai multe propuneri facute de ONG-ul de protectie a consumatorilor S.O.S. Printre cele mai mari probleme cu care se confrunta cetatenii, cel putin in acceptiunea lui Nicolae Zamfir, presedintele Federatiei Judetene pentru Protectia Consumatorilor "Milcovia", si reprezentantul pensionarilor vrinceni, se numara calitatea legumelor si fructelor din Piata Moldovei. Acesta spune ca pietarii vind legume fara sa ofere prea multe informatii clientilor. "De unde stiu cumparatorii de unde provin legumele cumparate? Ar trebui sa se scrie pe eticheta locul de provenienta, iar una dintre autoritati sa vina si sa certifice printr-o stampila faptul ca informarea este reala", a declarat Nicolae Zamfir. In lipsa lui Florin Manolescu, presedintele S.O.S., cel care e responsabil cu animarea consiliilor consultative ale Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC), unde de cele mai multe ori se bate apa in piua, Nicolae Zamfir s-a luptat ieri cu morile de vint. Acesta a intrat in polemica cu toti cei prezenti, aparindu-si ideile pina la capat. Cerindu-i socoteala lui Mirel Iordache, seful de la Directia Sanitar Veterinara, i s-a adresat acestuia cu apelativul "domnule director". "Domnule director"¦", "doctor", il intrerupe Iordache, "bine domnule director", conchide Zamfir. Dupa ce a terminat "clinciul" cu Iordache, Zamfir a trecut la Mirela Bizna, sefa de la CJPC Vrancea, cerindu-i acesteia sa rezolve problemele din piata. Auzind ca nu poate rezolva niste probleme pentru ca nu tin de competenta institutiei, Zamfir ii replica: "atunci sinteti degeaba". Ion Oprea, prefectul judetului, a spus ca vrea ca activitatea consiliilor consultative sa se reflecte si in teritoriu. Dar citi vrinceni resimt activitatea acestor consilii in vreun fel sau altul? (Sorin TUDOSE)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.