Ultima oră

ACTUALITATE:Ilie Năstase a rămas fără permisul de conducere -VEZIi VIDEO

Ziarul de Vrancea
10 iun 2011 669 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net Ilie Năstase a fost prins noaptea trecută băut la volan. Un echipaj de politie l-a oprit în fata ambasadei Chinei. Fostul tenisman avea o alcoolemie de 0,40 la mie si a rămas fără permis de conducere timp de trei luni. Peste 120 de conducători auto au fost sanctionati contraventional în cadrul aceleiasi actiuni. 18 s-au ales cu permisele retinute, iar sase cu dosare penale. Unul dintre soferii opriti în trafic consumase droguri.



"în cursul unei actiuni organizate de Politia Capitalei, aseară a fost depistat in trafic, conducand sub influenta băuturilor alcoolice, cu o concentratie alcoolică de 0,40, asa cum a relevat-o etilotestul, fapt pentru care a fost sanctionat cu suspendarea permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile, iar datorită faptului că in momentul in care a fost oprit in trafic a avut o atitudine, hai să spunem, nu foarte amabilă, s-a luat si măsura sanctionării contraventionale conf legii 61, privind tulburarea ordinii si linistii publice", a declarat Diana Sarca, purtător de cuvant la Politia Capitalei.


Actiunea, organizată de Politia Rutieră si Agentia Natională Antidoping, se desfăsoară timp de o săptămană in 25 de state europene. Autoritătile urmăresc astfel reducerea accidentelor rutiere, prin depistarea soferilor care conduc sub influenta alcoolului sau a substantelor stupefiante.


"Au fost retinute cinci permise de conducere pentru conducere sub influenta băuturilor alcoolice, iar in urma testării cu aparatul pentru depistarea drogurilor, a fost relevat un caz care a fost transportat la INML pentru a se stabili cu exactitate ce tip de drog a consumat", a declarat subinspectorul Andrei Codău, de la Brigada Rutieră Bucuresti.


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.