Ultima oră

SPORT: Razvan Lucescu a plecat de la nationala si va prelua pe Rapid

Ziarul de Vrancea
4 iun 2011 458 vizualizări
Razvan Lucescu a demisionat din postul de selectioner al nationalei Romaniei, informeaza gsp.ro. Tehnicianul roman ar fi ajuns deja la o intelegere pentru a prelua banca tehnica a Rapidului, renuntand la a mai merge cu tricolorii in turneul amical din America de Sud. Potrivit sursei mai sus citate, inlocuitorul lui Razvan Lucescu pentru urmatoarele doua amicale va fi selectionerul de la tineret, Emil Sandoi.

Criticat constant din cauza jucatorilor conviocati, a jocului, dar si a rezultatelor slabe ale echipei nationale, Razvan Lucescu a decis sa se desparta de nationala dupa succesul de vineri seara, cu Bosnia, scor 3-0, din preliminariile pentru EURO 2012.


Selectionerul Romaniei s-a intalnit dupa meciul de pe arena din Giulesti cu reprezentantii Rapidului, pentru a negocia o revenire a lui Razvan Lucescu pe banca tehnica a echipei alb-visinie. Potrivit presei sportive din Romania, Lucescu a ajuns deja la un acord cu rapidistii, desi oficialii nu confirma inca aceasta informatie.


George Copos: "Nu pot sa confirm aceasta informatie. Ne dorim foarte mult ca Razvan sa vina la echipa" (Antena 3)


Dinu Gheorghe: "Razvan este prima noastra optiune. Nu il asteptam cu bratele deschise, il asteptam cu sufletul deschis"




de HotNews.ro



Răzvan Lucescu pleacă de la Natională



După ce echipa natională a făcut cea mai bună partidă din campania de calificare la EURO 2012, selectionerul si-a anuntat plecarea. "E prea multă nebunie in Romania" , declara, de altfel, Răzvan Lucescu după meci.

în mandatul său de aproape doi ani, Răvan a bătut in meciuri oficiale pe Insulele Feroe, Lituania si Luxemburg


Selectionerul pleacă la Rapid după o victorie cu 3-0, a anuntat Gsp.ro.


Lucescu jr. a explicat aseară din cauza cui vrea să plece de la echipa natională. "Au fost oameni care au făcut presiune infernală la fiecare meci, jucători care au auzt continuu că sint slabi si n-au nici o sansă de calificare. Normal că n-a fost unitate", a acuzat selectionerul, care s-a referit la Adrian Mititelu, fratii Becali si Cristi Borcea, cei mai mari contestatari ai lui.


Elevii lui Răzvan Lucescu au invins Bosnia cu 3-0 după golul lui Mutu si "dubla" lui Marica, reusind cea mai bună partidă din campania de calificare la EURO 2012.


Răzvan Lucescu s-a declarat multumit de prestatia Romaniei din partida cu Bosnia. "Din martie 2010 noi tot auzim că nu avem nicio sansă. Iată că acum suntem pe 2. Mai sunt multe meciuri de jucat, o echipă trebuie să aibă acest sprijin. E prea multă nebunie in Romania" , a declarat Răzvan Lucescu după meci.


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.