Ultima oră

LIFE:Faze Tari: A devenit mama, la 90 de ani, pentru prima data;S-a ingropat de viu ca sa aiba noroc... si a murit;

Ziarul de Vrancea
4 iun 2011 534 vizualizări
Sfarsitul Lumii chiar o sa vina! Oamenii vor disparea de 80 de ori mai repede ca dinozaurii; Uite cum arata "octomama" dupa ce a nascut pana acum 14 copii

A devenit mamă, la 90 de ani, pentru prima dată! Niciodată nu e prea tarziu să ai copii


Iar pentru TJ această bucurie a venit cand proaspăta mămică are 90 de ani. Nu vă uimiti! Este vorba despre o broască testoasă, dar chiar si pentru ea. in ciuda faptului că trăieste aproape 200 de ani, varsta e cam inaintată. TJ a avut doi pretendenti tinerei, unul de 40, iar celălalt de 41 de ani, si nu se stie care dintre ei este tatăl micutului pui. Mai mult, mogaldeata de broscută nu este nici băietel nici fetită. Sau, cel putin, pană la varsta de cinci ani nu se va putea determina sexul său, scrie Libertatea.


Sfarºitul Lumii chiar o să vină! Oamenii vor dispărea de 80 de ori mai repede ca dinozaurii


Oamenii de ºtiinÃă susÃin că suntem in plin proces de extincÃie ºi că toate speciile existente pe Pămant vor dispărea in următorii 300 de ani de 80 de ori mai repede ca dinozaurii. Este vorba despre a ºasea extincÃie din istoria planetei noastre care este comparabilă cu cea in care dinozaurii au dispărut de pe faÃa Pămantului. "Sună sinistru, dar vestea bună e că nu suntem chiar aºa de aproape de sfarºitul inevitabil", a explicat coordonatorul cercetării, paleobiologul Anthony Barnosky de la Universitatea California, Berkeley, anunta Cancan.


Un tanar a facut echilibristică la 30 m fără protecÃie!


Andy Lewis, un cascador american de 24 de ani, a traversat o rapă situată intre stanci, la o altitudine de 30 de metri, fără nici un echipament de protecÃie. Andy Lewis este conºtient că, dacă vreodată nu ii iese numărul, are două soluÃii: "fie reuºesc să mă prind de franghie, fie mor". Pentru ca numărul său de echilibristică să fie complet, Lewis se opreºte la mijlocul drumului ºi mai face ºi cateva cascadorii, stand numai pe glezne. "E foarte dureros să iÃi menÃii echilibrul pe glezne. E foarte greu să iÃi antrenezi muºchii incat să te menÃii aºa", a explicat tanărul. Ultimul său "act" l-a susÃinut deasupra unei rapi stancoase, din California, numită ºi "Puºca mexicană", informeaza Click.


S-a ingropat de viu ca să aibă noroc... si a murit


Un rus auzise că dacă se ingroapă in pămant si stă asa o vreme, o să aibă parte de noroc si lucruri bune. Nu se stie ce-si dorea bărbatul de 35 de ani atunci cand s-a pus in sicriu si l-a rugat pe amicul său să il acopere cu tărană, dar e greu de crezut că spera să moară. Potrivit BBC News, rusul, "inarmat" cu un telefon mobil s-a lăsat ingropat, după care si-a anuntat amicul, printr-un apel, că totul este in regulă. Acesta s-a culcat linistit, iar dimineata cand a mers să-l dezgroape pe prietenul său, bărbatul era mort, scrie Libertatea.


O braziliancă de 100 de ani s-a inscris la ºcoală pentru că vrea să inveÃe să scrie ºi să citească


Brazilianca Isolina Campos a decis, la varsta de 100 de ani, implinită pe 25 mai, că a sosit timpul să inveÃe să scrie ºi să citească, devenind un veritabil exemplu pentru colegii ei de clasă dintr-o ºcoală municipală din Londrina, o localitate din sudul Braziliei. Isolina Campos a povestit presei că a inceput să studieze in 1998, dar a trebuit să abandoneze cursurile din motive de sănătate. Ea a mărturisit că a reluat de curand cursurile de alfabetizare a adulÃilor, la seral, deoarece nu dorea "să stea acasă fără să facă nimic", anunta Cancan.


O fată de 23 de ani trăieºte doar cu ciocolată


Cazul incredibil al unei tinere care se hrăneºte doar cu ciocolată uimeºte nu doar opinia publică, ci ºi specialiºtii in domeniu, potrivit The Sun. Miile de calorii pe care Gemma Green din Bolton Lancashire, Marea Britanie, le consumă zilnic sunt singura sursă de hrană pe care tanăra de 23 de ani o poate inghiÃi. Fata Ãine de caÃiva ani o dietă bazată doar pe ciocolată ºi produse din ciocolată ºi, spre uimirea tuturor, inclusiv a nutriÃioniºtilor, greutatea ei este normală, iar starea de sănătate excelentă, informeaza Libertatea.


Uite cum arată "octomama" după ce a născut pană acum 14 copii


Nadya Suleman, care a fost gravidă cu octupleÃi ºi apoi a mai dat naºtere la ºase copii, a ieºit la plajă ºi arată de parcă nu ar fi născut niciodată. Ea ºi-a expus abdomenul plat intr-un costum de baie animal print. Ea spune că a ajuns să arate aºa la 34 ani ºi 14 copii datorită exerciÃiilor intensive ºi alimentaÃiei sănătoase, scrie Cancan.


de Mircea Barzoi HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.