Ultima oră

INTERNATIONAL:Dominique Strauss-Kahn are barbati pe post de menajere la locuinta din cartierul Tribeca

Ziarul de Vrancea
1 iun 2011 384 vizualizări
Dominique Strauss-Kahn a angajat barbati pentru a-i face curatenie la casa unde se afla arestat la domiciliu, relateaza New York Post. Reporterii publicatiei au surprins doi barbati facand diverse activitati de ingrijire a locuintei pentru care fostul sef FMI ar plati 50.000 de dolari pe luna.

Acestia au maturat, au sters geamurile, au dus gunoiul si au adus corespondenta.


De fostul sef FMI, acuzat ca a agresat sexual o camerista de la hotelul Sofitel din Manhattan, au grija si sotia sa, jurnalista Anne Sinclair si fiica sa cea mica, Camille. Cele doua au facut cumparaturile si au instalat umbrele pe terasa casei.


DSK s-a mutat in locuinta luxoasa situata in cartierul Tribeca, la sud-vest de Manhattan, pe 26 mai, dupa ce se aflase cateva zile intr-o locuinta temporara a companiei de securitate responsabila pentru supravegherea lui.


Din noua si luxoasa sa locuinta, fostul director al FMI poate sa mearga sub escorta politiei la intalniri cu avocatii sai, la tribunal, la doctor sau la slujbele religioase.


Potrivit unui site de tranzactii imobiliare, casa are patru dormitoare, jacuzzi, un cinematograf si facilitati de lux. Potrivit aceleiasi surse, casa fusese recent pusa in vanzare la o suma de aproape 14 milioane de dolari.


de I.R. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.