Ultima oră

Mini Stiri

Ziarul de Vrancea
1 iun 2011 582 vizualizări
Nereju: A murit in statia de microbuz

Un barbat de 53 ani din Nereju a murit in timp ce astepta microbuzul. Ion P. s-a simtit rau in timp ce se afla in statie si dupa ce a acuzat dureri abdominale a decedat. Medicii legisti vor stabili cauza mortii. (R. M.)


Brosteni: Pastile pentru moarte


O fata de 18 ani din Brosteni a fost adusa la Spital dupa ce a vrut sa se sinucida cu pastile. Fata a luat 15 tablete dintr-un medicament ce se administreaza in cazul durerilor de cap. Aceasta a fost trimisa la psihiatrie. Si o femeie de 34 ani din Cirligele a ajuns intoxicata la spital cu medicamente dupa ce a luat capsule pentru epilepsie cu alcool. Pacienta este la interne. (R. M.)


Odobesti: Hala de prelucrare a lemnului, in flacari


Lucratorii unei societati de prelucrare a lemnului din Odobesti le-au cerut ajutorul pompierilor luni aproape de miezul noptii dupa ce au vazut ca hala de productie a luat foc. în urma incendiului au ars acoperisul halei pe o suprafata de circa 200 mp, un perete lateral din panouri sandwich (circa 50 mp), luninatoare, instalatia de exhaustare locala, o masina de calibrat, instalatia de filtrare, tubulatura flexibila a utilajelor, instalatia electrica, 2 mc de cherestea. Cel mai probabil incendiul a fost provocat de scintei. (R. M.)


Focsani: A condus baut


Un focsanean de 39 de ani a fost trimis in judecata pentru ca a sofat beat. Sebastian B. a fost oprit in noaptea de 16 spre 17 ianuarie la un control de rutina pe strada Cuza Voda. Pentru ca emana halena alcoolica, a fost condus la analize, unde a reiesit o valoare de 1,4 grame alcool la mie in singe. Barbatului i-a fost suspendat dreptul de a conduce si s-a ales si cu dosar penal. (G. S.)


Marasesti: Galatean la volan, fara permis


Un tinar de 27 ani din comuna Nicoresti, judetul GalatI, s-a ales cu dosar penal pentru ca s-a urcat la volan fara a avea permis. Paul G. a fost depistat in Marasesti. Cercetarile sint continuate. (R. M.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.