Ultima oră

POLITICA:Udrea, despre dosarul Vămii Constanţa: Justitia functionează, nu ca pe vremea PSD

Ziarul de Vrancea
29 mai 2011 304 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a apreciat duminică, la Pro Tv, că situatia de la Vama Constanta demonstrează că justitia functionează chiar si în cazul oamenilor din partidul de la putere, ceea ce este "uimitor" fată de perioada guvernării PSD.

"Este uimitor că lucrurile acestea se pot intampla chiar si partidului care se află la putere, cred că asta trebuie văzut. Este uimitor fată de ce eram obisnuiti să vedem in vremea PSD (.) O justitie care functionează, cred că asta trebuie văzut in primul rand", a sustinut Udrea.


Ministrul a completat că dacă există democrat-liberali care gresesc, fiecare plăteste pentru ce a făcut.


Elena Udrea a fost intrebată despre situatia lui Laurentiu Mironescu. Potrivit dosarului intocmit de DNA, acesta invoca numele unor persoane importante din PDL, precum Mircea Toader sau Anca Boagiu, in discutiile cu Aurelian Pilcă, omul de afaceri căruia ii promisese că il va ajuta să obtină un post de director in CN Administrarea Porturilor Maritime.


Transcripturile mai multor discutii dintre Laurentiu Mironescu si omul de afaceri Aurelian-Cătălin Pilcă au fost anexate la motivarea deciziei de miercuri a îCCJ prin care au fost arestate 29 de persoane in dosarul Vămii Constanta.


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.