Ultima oră

POLITICA:Victor Ponta (PSD): PDL si-a pastrat in frunte un activist comunist *

Ziarul de Vrancea
15 mai 2011 311 vizualizări
Crin Antonescu (PNL): Fac apel catre echipa lui Blaga de a schimba macazul.

Presedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a declarat duminica, comentand pe marginea alegerilor interne desfasurate la democrat-liberali, ca "PDL a dovedit ca este total incapabil sa se schimbe si sa accepte ca Romania trebuie schimbata", transmite Agerpres. Ponta a spus ca "PDL si-a pastrat in frunte un activist comunist si incearca sa readuca Romania la vremuri de dinainte de 1989". La randul sau, presedintele PNL, Crin Antonescu, a facut un apel catre echipa lui Vasile Blaga de a schimba "macazul pentru salvarea Romaniei". Declaratiile liderilor opozitiei au fost facute la o zi dupa ce Emil Boc a castigat alegerile pentru un nou mandat de presedinte al PDL, devansandu-i pe Vasile Blaga si pe Theodor Paleologu.


Iata cateva dintre declaratiile facute de liderii Uniunii Social-Liberale:


Victor Ponta (PSD): "As vrea sa subliniez ca ieri PDL a dovedit ca este total incapabil sa se schimbe si sa accepte ca Romania trebuie schimbata, a dovedit ca este interesat doar de problemele sale interne, de clientela sa politica si nu de ceea ce Romania asteapta de la un partid politic.Vreau sa remarc ca PDL a ramas in 2011 singurul partid care are in frunte sau si-a ales in frunte un fost activist al PCR. Daca PSD, PNL, PC si UDMR au inteles ca Romania trebuie schimbata dupa 21 de ani, PDL si-a pastrat in frunte un activist comunist si incearca sa readuca Romania la vremuri de dinainte de 1989"


"La Conventia PDL s-au aflat in sala 1.500 de nomenclaturisti, oameni care nu au fost atinsi de criza, care au mai multa bunastare, decat toti ceilalti 20 de milioane de romani"


Ponta a spus ca democrat-liberalii au ales sa mearga pe ideea de stagnare, saracie, inegalitate si ca USL va face tot ce e posibil pentru a-l schimba pe Emil Boc din fruntea guvernului, pentru ca promoveaza coruptia, clientelismul, stagnarea in saracie.


Daniel Constantin (PC) a afirmat detine informatii potrivit carora \'in perioada urmatoare majoritatea la Senat va fi schimbata\', deoarece cel putin un senator al PDL si-a dat acordul sa treaca de partea opozitiei.


"In ceea ce ma priveste avem semnale categorice si o sa vedeti in perioada urmatoare cateva nume care vor veni in USL, in PC sau in alte partide, in functie de optiunea acestora", a spus Constantin.


Crin Antonescu (PNL) a facut la randul sau un apel catre echipa lui Vasile Blaga de a schimba "macazul pentru salvarea Romaniei".




.


de A.N. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.