Ultima oră

SPORT: Cristina Neagu, riscă să-si încheie prematur cariera. Radu Voina: Este prost sfătuită

Ziarul de Vrancea
13 mai 2011 653 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net nu numai fotbalistul Mihai Nesu trece printr-o dramă care i-ar putea încheia prematur cariera. Si Cristina Neagu, cea mai valoroasă handbalistă a lumii în 2010, se află faţa unui moment care s-ar putea dovedi de cotitură în viata ei.

Interul echipei Oltchim Ramnicu Valcea si al nationalei Romaniei, Cristina Neagu, riscă să-si incheie cariera la doar 22 de ani.


Aflată pe val, declarată cea mai bună jucătoare a lumii in 2010, an in care a castigat si medalia de bronz la Campionatul European, si ofertată de dubla castigătoare a Ligii Campionilor, Viborg, Cristina Neagu trece prin momente grele. O accidentare mai veche la umărul drept s-a agravat, iar Anja Andersen, care a antrenat-o pentru scurt timp la Oltchim, in acest sezon, i-a recomandat să se opereze, după ce in cateva meciuri a folosit-o, dar i-a interzis să arunce la poartă, pentru a nu provoca un rău iremediabil.


în timp ce Anja Andersen chiar a dus-o la o clinică din Danemarca pentru un consult amănuntit si sustine in continuare că alegerea cea mai bună ar fi operatia, selectionerul Radu Voina o avertizează pe Cristina că o asemenea interventie i-ar putea curma cariera, asa cum s-a intamplat in alte cateva cazuri.


"Cristina e prost sfătuită si există riscul să nu mai poată juca niciodată handbal. Dacă se operează, nu cred că va redeveni ce a fost candva", spune Voina, de aceeasi părere fiind si presedintele FR Handbal, Cristian Gatu, care crede că după o astfel de interventie Neagu ar putea reveni doar in 2012, urmand să rateze, asstfel, Campionatele Mondiale.



Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.