Ultima oră

POLITICA:Udrea: Tele-opozitia e cu armele pe noi

Ziarul de Vrancea
8 mai 2011 393 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a comentat faptul că, deşi lucrările sedintei în care Emil Boc si-a prezentat motiunea în fata delegatilor acestei organizatii se desfăsoară cu usile închise, presa a înregistrat declaratiile care s-au auzit dincolo de sala unde discută democrat-liberalii.

"Tele-opozitia este de dimineată pană seara cu armele pe noi. Chiar acum inteleg că transmit pe sub usă in direct ce discutăm noi aici", s-a adresat Udrea delegatilor PDL Bucuresti, prezenti duminică la Palatul Parlamentului pentru a li se prezenta de către Emil Boc motiunea cu care candidează pentru sefia PDL. Anterior, Udrea le explicase colegilor de ce presa nu are acces la lucrări. " Mă uitam la sală si veneau si mesaje de afară. Crapă Antena de ciudă că n-a intrat televiziunea aici. Nicăieri, la nicio prezentare, nu intră televiziunea. Declaratiile se dau afară, ce se spune aici este doar intre noi, doar pentru PDL", a spus ea, in inregistrări surprinse de Realitatea Tv.


Emil Boc isi prezintă duminică moiunea in fata delegatilor organizatiei PDL Bucuresti, la Palatul Parlamentului. Desi acest eveniment a fost anuntat presei, reprezentantii mass-media au fost informati că nu pot lua parte la sedinta propriu-zisă. Cu toate acestea, dincolo de usile inchise, jurnalistii au putut auzi si inregistra discursurile liderilor, insă după ce declaratiile au fost preluate in media, sunetul a fost redus in sala in care se desfăsoară sedinta PDL Bucuresti.


Sursa:ww.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.