Ultima oră

Mini Stiri

Ziarul de Vrancea
6 mai 2011 1185 vizualizări
Focsani: O eleva de 15 ani de la Colegiul Cuza a ajuns la Spital dupa ce si-a pierdut cunostinta

Colegii de clasa au apelat la ajutorul Ambulantei, fata din Spulber fiind transportata la pediatrie cu stare de lesin. (R. M.)


Ciorasti: Procurorii vrinceni au inaintat instantei dosarul in care Relu Coman, de 39 de ani din Ciorasti, a fost acuzat de comiterea infractiunii de delapidare. Societatea la care barbatul a fost angajat a depus plingere dupa ce gestionarul nu a mai returnat 5000 lei, bani proveniti din insusirea in mod fraudulos a unor sume din vinzari. La cercetarea administrativa, Coman a spus ca, pentru perioada august 2009- ianuarie 2010, cind au fost comise faptele, a vindut pe datorie si nu a recuperat banii. (G. S.)


Focsani: Un adolescent de 15 ani din Bacau va fi judecat pentru distrugere dupa ce a spart sapte geamuri duble ale unui tren accelerat care circula pe relatia Vatra Dornei- Bucuresti. Incidentul s-a petrecut in gara Focsani, pe 24 octombrie, dupa ce Petrica Elvis C. a fost coborit din tren la Focsani pentru ca nu avea bilet. Tinarul a luat pietre din terasament si le-a aruncat in directia trenului, spargind geamuri de 2400 lei. (G. S.)


Focsani: Conducatorii auto care nu au dat prioritate pietonilor au fost ochiti de politistii de la Circulatie. Si cei care au depasit viteza sau nu au purtat centura de siguranta au fost sanctionati. Razia a avut drept scop prevenirea evenimentelor rutiere negative generate de neacordarea prioritatii pietonilor angajati in traversare prin locuri marcate si semnalizate corespunzator sau din cauza vitezei. In opt ore, oamenii legii au monitorizat traficul cu radare, fiind aplicate o suta de amenzi. Mai multi soferi au fost "transformati" in pietoni. Unii dintre ei au contestat decizia politistilor, invocind si graba cu care unii pietoni se angajeaza in traversarea pe marcaj, fara sa tina cont ca masinile sint in miscare. Aceste actiuni vor continua. (D. C.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.