Ultima oră

POLITICA:Ponta: Sustinatorii lui Blaga fac politică, ai lui Boc sunt un grup mafiot, îi văd la închisoare

Ziarul de Vrancea
3 mai 2011 374 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net liderul PSD Victor Ponta a afirmat marti că face o diferentiere în lupta internă a PDL între tabăra Blaga, despre care a spus că reprezintă un adversar politic, si cea care-l sustine pe Emil Boc, despre care a sustinut că reprezintă o "grupare infractională", locul membrilor săi fiind la închisoare.


"Din punctul meu de vedere, PDL, ca partid, trebuie să plece de la guvernare, indiferent că e Blaga, că e Boc (presedinte "" n.r.). Dar există o diferentă juridică, nu doar politică intre cele două grupări. în timp ce Vasile Blaga, atat cat i-am văzut eu sustinătorii "" nu sunt prieteni de-ai mei, m-am certat cu Berceanu, cu ceilalti "" dar sunt un grup de oameni care unii dintre ei sunt acuzati de diverse lucruri, dar fac politică si au făcut politică cu bunele si relele politicii. în partea cealaltă, este un sistem mafiot cum Romania nu a avut in 20 de ani", a spus Ponta, la Realitatea Tv.


"Sistemul politic cu bune si rele l-am avut, dar sistemul mafiot in care tot ce inseamnă resurse, totul se controlează prin legea tăcerii, prin cumpărare si santaj, toti cei care sunt santajati si fac parte din sistemul mafiot, de ce au trecut dincolo? Oltean era prieten cu Blaga, a trecut dincolo "" e santajat. Flutur de ce a trecut? I-au dat 70 de milioane. Acesti oameni eu nu-i văd in banca opozitiei fată de USL, eu pe acesti oameni ii văd la DNA, ii văd la tribunal si ii văd la inchisoare. E o diferentă juridică intre cele două grupări. Sunt adversarii nostrii politici cei din gruparea domnului Blaga, ne vom bate cu ei politic. Dar nu pot să-i pun pe acelasi plan infractional cu o grupare mafiotă care ne conduce", a continuat Ponta să explice cum vede diferentierea dintre principalii contracandidati la sefia PDL si grupările care-i sustin.


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.