Ultima oră

INTERNATIONAL:Povestea miracolului săvărsit de Papa Ioan Paul al II-lea

Ziarul de Vrancea
1 mai 2011 409 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net o călugărta franceză s-ar fi vindecat de boala Parkinson, gratie fostului suveran pontif.

Dintre numeroasele mesaje privind infăptuirea unui miracol de către Papa Ioan Paul al II-lea, monseniorul Slawomir Oder, a ales o călugărită franceză vindecată de Parkinson. Asupra acestei povesti erau numeroase rezerve, dar călugărita a fost supusă la numeroase controale medicale pentru a declara inexplicabilă vindecarea, relatează La Stampa.


Sora Marie Simon Pierre Normand, 52 de ani, apartine congregatiei surorilor maternitătii catolice si se ocupă de nou-născuti intr-un spital francez. "Boala Parkinson mi-a fost diagnosticată in 2001. Maladia mi-a afectat intreaga parte stangă a corpului. După trei ani, simptomele s-au agravat: tremurat, rigiditate, durere, insomnie", a povestit aceasta.


Sora Marie urmărea o ceremonie prezidata de Papa Ioan Paul al II-lea si vedea in imaginea Papei bolnav si intepenit in miscări, viitorul său. Asta pentru că si Papa suferea de Parkinson. Imediat după moartea Papei, semnele bolii s-au accentuat din nou. "Din aprilie 2005 am inceput să mă simt din ce in ce mai rău, de la săptămană la săptămană, nu mai reuseam să scriu sau conduc masina".


Pe 13 mai in acel an, Papa Benedict al XVI-lea a făcut anuntul oficial privind acordarea unei dispense privind beatificarea Papei Ioan Paul al II-lea. "începand din acea zi, surorile din toate comunitătile franceze si africane au cerut interventia sa divină pentru vindecarea mea. S-au rugat intr-una, fără oprire", continuă sora franceză.


După cateva săptămani, in noaptea dintre 2 si 3 iunie, s-a intamplat ceva. Sora Maria s-a ridicat brusc din pat. "Corpul nu imi mai era cuprins de durere, nu mai eram rigidă. Apoi o chemare interioară m-a impins să mă duc să mă rog. ".


Din acel moment călugărita franceză a reinceput să meargă rapid, iar toate semnele bolii au dispărut. A renuntat chiar la medicamente. După cateva zile, a avut si confirmarea medicilor că boala dispăruse.


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.