Ultima oră

POLITICA:Război în PDL.Berceanu: Cănd eu scriam Cartea Neagră a PSD, unele blonde erau cu Bittner si Petrache

Ziarul de Vrancea
1 mai 2011 375 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net Radu Berceanu a declarat sămbătă, referindu-se la Elena Udrea, fără a o nominaliza, că atunci cănd el scria la Cartea Neagră a guvernării PSD,"unele blonde" erau cu Bittner si Petrache si că sunt ministri care vor să facă 10.000 de km. de drumuri, dar "nu fac deosebirea între bitum si asfalt".

"Nu toti am venit in partid după 2006, de cand partidul e numai la putere. Cand eu am coordonat si am si scris o mare parte din Cartea Neagră a guvernării (PSD, n.r.), pe vremea aia (2002-2003, n.r.) unele blonde erau cu Bittner si cu Petrache", a spus Berceanu, citat de Realitatea TV. Berceanu ii dă astfel replica Elenei Udrea care sugera că Vasile Blaga ar fi apropiat de PSD si PNL, intrucat liderii opozitiei nu il atacă.


Seful PDL Dolj a criticat si faptul că doar la o lună după ce Udrea a cerut public demisia premierului Boc acum ea este "mare sustinător" al candidaturii acestuia la sefia PDL. "Au fost două voturi ca să rămană in continuare prim-ministru Emil Boc, al meu si al presedintelui de la Cluj. Unii public s-au exprimat, fiind in Guvern, impotriva primului-ministru, iar ca un ministru să ceară el demisia primului-ministru si să rămană in Guvern este o premieră mondială, numai la noi in Romania se poate. După o lună si ceva văd că e mare sustinător acel ministru, mie mi se par lucruri care la un moment dat au o problemă cu logica", a mai afirmat Radu Berceanu, citate de Realitatea TV


El a sugerat apoi că Elena Udrea nu se pricepe la probleme de infrastructură, desi isi propune să contruiască mii de kilometri de drumuri. "Sunt in Guvern actualmente unii care n-au citit atatea cărti cate a scris dl. Oprea, de exemplu. (...) Sunt unii care fac sau vor să facă 10.000 de km de drumuri judetene, dar nu stiu dacă fac deosebirea intre bitum si asfalt", a mai acuzat Berceanu.


Si vicepresedintele PDL Cezar Preda spune că actualii sustinători din partid ai lui Vasile Blaga au fost alături de Traian Băsescu in lupta pe viată si pe moarte cu PSD si s-a intrebat unde era atunci Elena Udrea. Declaratia a venit in replică la spusele Elenei Udrea, care a declarat in legătură cu Vasile Blaga că nu sustine un lider care să facă "blat" cu opozitia si "teleopozitia".


Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat joi seară la Craiova că il sustine pe Emil Boc la sefia PDL pentru că formatiunea democrat-liberală are nevoie de un om care "să bată cu pumnul in masă" in afara partidului, si nu de un lider care să facă "blat" cu opozitia si "teleopozitia".


"îl sustin pe Emil Boc pentru că vreau ca PDL să castige alegerile din 2012 si pentru că eu cred că avem nevoie de un luptător in fruntea partidului, de un om care să lupte in afara partidului cu opozitia, un om care să ducă mesajul guvernării. Domnul Blaga are un rol important in partid si cred că poate avea in continuare un rol important in partid, insă cred că pentru rolul de presedinte trebuie să avem un om care să bată cu pumnul in masă in afara partidului, iar acesti oameni sunt putini", a spus Elena Udrea.


întrebată de ce il sustine pe preºedintele PDL, Emil Boc, in cursa pentru un nou mandat la sefia partidului, desi este huiduit la intrunirile la care participă, Elena Udrea a spus: "Un om politic care isi asumă să fie huiduit in astfel de vremuri este un om curajos. Nu-i sustin pe cei care stau ascunsi in astfel de moment. Cred că un adevărat lider este cel care duce bătălii politice, isi asumă să fie si huduit, si nu cei care fac blaturi cu opozitia si cu teleopozitia".



Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.