Ultima oră

Infopol

Ziarul de Vrancea
30 apr 2011 530 vizualizări
Mini-Stiri

Juniorul Moroca nu recunoaste hotiile


Audiat de instanta care il judeca pentru comiterea mai multor fapte de furt, cu un prejudiciu total estimat la peste 66.000 lei, Denis Catalin Moroca nu a recunoscut nici una dintre faptele de care este acuzat, de la spargeri, furturi sau tentativa de jaf de la REMAT. "Nu am comis nici o fapta din cele pentru care sint acuzat. Nu sint faptele mele", a declarat Moroca. Juniorul a sustinut ca in perioada comiterii faptelor se afla pe motonava "Valahia", in acest sens indicind existenta si a unor inregistrari tv dar si de fotografii ale unui ziar. Si Ion Moroca a cerut inca doua termene de arhiva pentru a studia dosarul compus din noua volume. Urmatoarea infatisare in acest dosar va fi pe 27 mai. (G. S.)


Mort pe strada, in drum spre casa


Un barbat din comuna Dumbraveni a murit joi in drum spre casa. Marin S., 70 ani, a decedat pe strada, in urma unui stop cardio-respirator. Barbatul era inregistrat in evidentele medicale cu afectiuni cardiace. Trecatorii au incercat sa-i acorde ajutor si au chemat ambulanta. Din pacate medicii nu l-au putut readuce la viata pe barbat. (D. C.)


A baut insecticid


Un barbat de 55 ani din Panciu a fost adus de urgenta la Spitalul din Focsani dupa ce a baut insecticid in scop suicidal. Barbatul a fost internat in sectia de interne dupa ce a dat pe git 200 ml dintr-o substanta gasita in camara. Barbatul nu a stiut sa le spuna doctorilor ce substanta a baut si nici nu a dorit sa le spuna de ce a recurs la acest gest. Si un barbat de 34 ani din Focsani a ajuns la spital dupa ce s-a taiat in zona gitului. Acesta a fost internat in sectia de chirurgie, dar se afla in afara pericolului. (R. M.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.