Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
29 apr 2011 548 vizualizări
Constantin Rusu se muta de la DNA la DIICOT

Procurorul Constantin Rusu, de la Parchetul de pe linga Tribunalul Vrancea, responsabil de cauzele anticoruptie, a trecut cu brio interviul pentru postul de procuror al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, Biroul Teritorial Vrancea. Acesta a fost declarat admis in urma interviului sustinut ieri. Venirea sa la structura locala a DIICOT completeaza postul ramas vacant prin plecarea procurorului sef Gheorghe Stanciu la Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie- sectia Parchete Militare, de la 1 aprilie. De atunci singurul procuror DIICOT in Vrancea a fost Sandica Apostolescu. La Parchetul de pe linga Tribunalul Vrancea, plecarea lui Constantin Rusu lasa insa un post vacant pe linga cele trei deja existente. Alte sapte posturi sint vacante la Parchetul Focsani. (G. S.)


Se cauta maturatori


Confectiile sint din nou la putere in judetul nostru. Din cele 187 de locuri de munca vacante pina pe 4 mai circa 120 sint in domeniul confectiilor textile. Angajatorii au nevoie in continuare de nu mai putin de 30 de agenti de asigurare, cite patru instalatori instalatii tehnico-sanitare si de gaze si sudori. Se mai cauta si doi strungari, cinci vinzatori ambulanti, dar si 20 de operatori salubritate, adica maturatori. Europenii au nevoie sa importe angajati din alte tari, calificati in domeniul medical. De exemplu, Marea Britanie si Norvegia au nevoie de asistenti medicali, in timp ce Austria cauta brate de munca in domeniul forestier. Mai multe informatii pot fi obtinute de la Fortele de Munca. (S. T.)


Copiii de la Chiojdeni incolonati pentru vaccinare


Medicii de la Directia de Sanatate Publica (DSP) Vrancea vor merge la Chiojdeni pentru a-i imuniza pe copiii restanti la vaccinare, cu ocazia "Saptaminii Europene a Vaccinarii". "A 6-a Saptamina Europeana a Vaccinarii este organizata pe 23 "" 30 aprilie 2011 prin eforturile retelei nationale de promovare a sanatatii, coordonata de Ministerul Sanatatii prin Institutul National de Sanatate Publica. Sub sloganul permanent «Sa prevenim, sa protejam, sa ne vaccinam», scopul general al SEV este cresterea acoperirii vaccinale prin sporirea constientizarii societatii si a decidentilor cu privire la rolul imunizarii grupurilor populationale vulnerabile sau dificil-adresabile", a anuntat DSP. Cadrele medicale vor merge si in comunitatile de romi pentru promovarea vaccinarilor. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739420 zile, 10 ore, 9 minute, 6 secunde
EASTE un procuror cu VN-10-MPR care are afisat ditamai LEGITIMATIA de PARCARE LIBERA pe parbrizul bolidului ca sa sperie si GABORII de la circulatie,care cred ca la cat sange are in instalatie face citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.