Ultima oră

Mini Stiri

Ziarul de Vrancea
29 apr 2011 454 vizualizări
Biciclist si pieton accidentati pe sosea

Un biciclist si un pieton au fost victimele unor accidente produse miercuri. La Suraia, Ion I., 72 ani, in timp ce se deplasa cu bicicleta, s-a dezechilibrat si a cazut, ranindu-se usor. Un alt accident a avut loc la Racoasa. Liviu D., 23 ani, aflat la volanul unui Opel, pe fondul neadaptarii vitezei de deplasare intr-o curba la dreapta, a pierdut controlul directiei de mers, a derapat si a accidentat-o pe Maria I., 65 ani, aflata pe marginea drumului. Femeia a fost ranita grav. (D. C.)


Tifesti: Foc la casa


Un barbat din Tifesti a ramas fara acoperis deasupra capului dupa ce a vrut sa se incalzeasca cu un aparat improvizat. In urma incendiului au ars acoperisul locuintei, un aragaz, un frigider si doua paturi. S-au degradat plafoanele si peretii, confectionati din paianta. Si un barbat din Adjud, care locuieste pe strada Izlaz, i-a chemat pe pompieri dupa ce, din cauza unui scurtcircuit electric, i-a luat casa foc. Focul a distrus doua camere de locuit. (R. M.)


Daca esti gras mergi la spital cu pompierii


Cadrele medicale au avut nevoie in miez de noapte de ajutorul lucratorilor ISU pentru a scoate o femeie supraponderala din casa. Miercuri, in jurul orei 00.30, Garda de Interventie din cadrul Detasamentului de Pompieri Focsani a intervenit cu o autospeciala si trei subofiteri, la solicitarea echipajului de ambulanta, pe str. Aleea 1 Iunie pentru a asigura transportul pacientei. Femeia a fost luata pe sus din locuinta situata la etajul II. (R. M.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.