Ultima oră

Focsaniul, in ring la Dansez pentru tine

Gabriela Draghici
19 apr 2011 1554 vizualizări
Inca din prima editie a emisiunii-concurs, focsaneanul Decebal Negoita si partenera sa, Lavinia Pirva, au fost condamnati la duel u si celelalte perechi au avut evolutii spectaculoase

Trei vrinceni evolueaza in celebrul concurs televizat "Dansez pentru Tine" de la ProTV, respectiv Decebal Negoita, Claudia Raea si Stefan Rebeja. Daca primii doi sint nascuti si crescuti in judetul nostru, Stefan vine de la Chisinau, dar isi face studiile in Vrancea. Cei trei au facut echipa cu vedetele autohtone Roxana Ionescu, cintareata Lavinia Pirva si Gabriel Coveseanu. Toate cele trei perechi lupta in pasi de dans pentru a-si ajuta familiile, care trec prin momente dificile. Decebal Negoita lupta pentru ca fiul sau sa invinga sindromul Down. Prima editie insa nu i-a adus vesti bune. Impreuna cu partenera sa, cintareata Lavinia Pirva, a fost condamnat la duel, si se va lupta cu perechea formata din actorul Costin Sforaru si Madalina Corduneanu.







Vineri, 22 aprilie, una dintre cele doua perechi va parasi ringul. Claudia Raea este o alta focsaneanca care concureaza pe ringul de la "Dansez pentru tine". Ea face echipa cu Gabriel "Cove" Coveseanu, fostul asistent al Andreei Marin in emisiunea "Surprize, surprize", pentru a-i oferi mamei sale o locuinta. Familia acesteia are un trecut incarcat de suferinta. Tatal a abuzat de fratele sau, care acum se afla internat intr-un spital de boli mintale, iar mama sa a suferit un accident de masina, in urma caruia a ramas cu sechele. Ca sa isi poata ajuta mama si ca sa poata invata, Claudia lucreaza intr-un salon de masaj erotic. In prima editie a emisiunii, focsaneanca a reusit sa se clasifice pe locul III.









Si concurentul Stefan Rebeja, focsanean "de adoptie", a facut furori in prima editie a emisiunii. Impreuna cu partenera sa Roxana Ionescu, fosta dansatoare in emisiunea "Ciao Darwin", moderata de Dan Negru, s-a clasat pe primul loc, devansind toate celelalte perechi. Nascut in Chisinau, Stefan locuieste in prezent in Focsani si este elev in clasa a XII-a la Liceul cu Program Sportiv Focsani. Acesta lupta pentru a-si salva familia de saracie. Daca vreti sa-i sustineti, nu ezitati sa le urmariti evolutia si sa-i votati. Detalii gasiti si pe site-ul www. dansezpentrutine.protv.ro/ (Gabriela DRAGHICI)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.