Ultima oră

POLITICA:Boc atacă mogulii si Opozitia: După 2012, viitorul aliantei socialiste este opozitia!

Ziarul de Vrancea
2 apr 2011 455 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net premierul Emil Boc a declarat sămbătă, în cadrul unei întălniri cu tinerii democrat-liberali, că, după 2012, viitorul USL va fi în opozitie. Boc a mai spus că PDL va trimite în istorie alianta socialistă si "stănga demagogică", ce i-a obisnuit pe romăni să stea "cu măna întinsă".

Premierul Emil Boc a declarat sambătă că, impreună, "PDL va trimite definitiv in istorie stanga populistă a aliantei socialiste, reprezentate astăzi de cuplul tragic-comic Antonescu - Ponta, asa cum trebuie să fie trimisă in istorie si stanga demagogică ce a compromis viitorul acestei tări".


"O politică ce i-a obisnuit pe romani să stea preocupati la ajutoare, decat la munca cinstită. Nu au romanii nicio vină, politicienii sunt de vină, iar anul 1990, care a dat acea direcite a stangii, azi ii plătim in continuare pretul. Politicieni ca Ponta sau Antonescu merg pe linia politicii mainii intinse către stat. Este sansa istorică a PDL de a schimba viitorul Romaniei de la o politică axată pe mana intinsă la una axată pe principiul "eu castig prin munca mea"", a mai spus Emil Boc.


Presedintele PDL a mai spus că rezultatele măsurilor luate in ultimii ani, dar si cresterea economică din ultima vreme vor reprezenta o recompensă politică in 2012, "cand va fi momentul de a evalua tot ce s-a făcut in acesti ani si tara va arăta ca o tară stabilă, pe crestere economică, cu politici care au sustinere in economie, cu salarii si pensii plătite decent, cu acoperire, si nu cu promisiuni desarte".


"Suntem de partea bună a lucrurilor, chiar dacă, pe moment, lucrurile pe care le facem produc o suferintă si greutăti", a mai afirmat Boc.


"Această gogoasă infuriată, alianta socialistă, se dezumflă pe zi ce trece si va pleca in continuare acolo unde ii este locul: in opozitie. Acesta este viitorul aliantei socialiste după 2012. Opozitia!", a spus premierul in fata tineretului democrat-liberal.


Emil Boc a atacat si televiziunile: "Vedeti cu cată fortă distructivă televiziunile mogulilor atacă orice semn pozitiv din economie, vedeti cu cată inversunare manipulează orice poate fi pozitiv. De ce fac acest lucru? Pentru că stiu că orice lucru bun, de acum inainte, se capitalizează la PDL".


"Au incercat să decredibilizeze semnul că lucrurile merg in directia cea bună. Ei stiau că, de 20 de ani incoace, rezultatele de pe un trimestru se anuntă de către INS la un anumit interval de timp de la sfarsitul trimestrului. Dar au incercat să manipuleze de pe o zi pe alta, ca si cum ar trebui imediat să curgă lapte si miere pe străzi sau in casele romanilor. Acest atac disperat al televiziunilor mogulilor imi dă incă o dată convingerea că suntem pe drumul cel bun", a mai declarat Emil Boc.



Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.