Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
2 apr 2011 937 vizualizări
O noua aminare in cazul lui Catalin Morosanu

Magistratii de la Judecatoria Panciu au aminat din nou termenul procesului pe care luptatorul K 1, Catalin Morosanu, l-a intentat IPJ Vrancea. Urmatorul termen a fost stabilit pentru data de 27 aprilie. "Termenul a fost aminat din lipsa de procedura cu petentul", ne-au comunicat reprezentantii Judecatoriei Panciu. Astfel, "Moartea din Carpati" are timp inca trei saptamini sa aduca alte dovezi in favoarea sa, in acest proces. Morosanu a cerut anularea procesului verbal completat, dupa parerea sa, cu unele greseli facute de politisti. Politistii vrinceni sustin ca pe 24 iulie 2009, un autoturism cu numarul de inmatriculare B-76-KVC a circulat pe ruta Focsani - Adjud, pe raza localitatii Calimanesti, cu viteza de 123 km/h, pe un sector de drum cu limitare de 50km/h. Morosanu a sustinut in contestatie ca procesul verbal nu specifica CNP-ul, datele personale si ocupatia contravenientului, in timp ce numarul cartii de identitate si adresa ar fi fost trecute gresit. (D. C.)


Detinut spinzurat in celula la Penitenciarul Focsani


Un detinut din Focsani, inchis la Penitenciarul Mindresti, si-a pus capat zilelor ieri, in celula in care era inchis. Potrivit gardienilor, Ion Turcu, de loc din Focsani, nu era la prima tentativa si era cunoscut ca avind probleme de comportament. Incidentul a fost descoperit de colegii de celula care au chemat agentii de paza. Ion Turcu avea de ispasit o condamnare pentru furt. "S-a spinzurat in grupul sanitar folosind o improvizatie. Incidentul a fost anuntat de colegii de camera », ne-a spus Laura Stoian, de la biroul de presa al Penitenciarului. Incidentul aduce aminte de cel intimplat in noaptea de Revelion cind un detinut din Rimnicu Sarat, condamnat pentru tentativa de viol, s-a spinzurat cu o camasa in baia celulei unde era inchis. La fel s-a intimplat si cu Marius Dobrici, autorul omorului a carui victima a fost fiul preotului din Brosteni. (Dan CHIRIAC)



A falsificat chitantele pentru a face rost de bani


Angajat ca agent de vinzari al unei societati comerciale din Focsani, Mihai Gabriel Coca, de 48 de ani, a fost trimis in judecata pentru comiterea infractiunii de delapidare. Procurorii au stabilit ca barbatul, care era angajat al unei societati care distribuie vin, lucra cu sume mai mari de bani din incasarile de la agentii economici la care livra marfa. Profitind de aceasta ocazie, in perioada februarie 2009- aprilie 2010, Coca a falsificat mai multe chitante, predind sume mai mici decit cele reale. Procurorii spun ca in acest fel, angajatul firmei si-a insusit in mod fraudulos suma de 26.157 lei, bani cu care, cel mai probabil, a plecat peste hotare. De altfel, invinuitul nu a putut fi audiat deoarece se afla la munca in Germania, din informatiile oferite de familia sa. Prima infatisare in fata instantei a fost stabilita pentru data de 3 mai. (G. S.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739408 zile, 8 ore, 27 minute, 48 secunde
Mai oameni buni cum spuneti voi de toti care sfirsesc asa ca au probleme de comportament, de ce nu spuneti ca nu aveti grija de ei. Nu mai bateti turca pe acolo toata ziua, in fiecare celula sa fie citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.